26 липня 2019 17:50
3

Томас ГРИММ: "Последние 1000 билетов на Суперкубок еще в продаже"

У п’ятницю, 26 липня, о 12:00 у приміщені Одеської ОДА почалася прес-конференція до Суперкубка України Favorit. У заході взяли участь Президент Української Прем’єр-Ліги Томас Грімм, представники Дирекції УПЛ та в.о. голови Одеської обласної державної адміністрації Світлана Шаталова.

Почала прес-конференцію Світлана Шаталова: «Одещина дуже рада вітати таку важливу подію для світу спорту в Україні. Для нашого регіону це велика честь — приймати матч за футбольний Суперкубок України. Настільки масштабна подія стимулює нас відповідати її рівню, до чого ми докладаємо багатьох зусиль. Упевнена, що свято, як завжди, пройде успішно й залишить нам багато позитивних емоцій».

Президент УПЛ Томас Грімм нагадав всій футбольній Україні, що 28 липня о 21:00 почнеться матч за Суперкубок України Favorit. Ця гра, яка, поза сумнівом, буде дуже видовищна, відбудеться на одеському стадіоні «Чорноморець», причому вже вдесяте в історії.

Також очільник УПЛ наголосив, що наразі залишилося лише 1000 квитків на матч та закликав поспішати придбати останні «тікети» тих, хто цього досі не зробив!

Наостанок Томас Грімм висловити подяку обласній владі Одещини й особисто в.о. голови Одеської обласної державної адміністрації Світлані Шаталовій, які всіляко сприяють організації Суперкубка України. Також висловлюю особливу подяку офіційному транслятору матчу телеканалам «Україна» та «Футбол 1», генеральному партнеру компанії Favorit Sport, а також ТМ «Select» за офіційний м’яч».

Після прес-конференції Томас Грімм та Світлана Шаталова разом передали Суперкубок України на спеціальний промо-автомобіль, який курсує Одесою, рекламуючи матч, що відбудеться 28 липня.

Томас Гримм, складывается впечатление, что занимается только продвижением продажи билетов и каналов ф1,ф2...
Сховати
KBAPTAJl, Так он на проценте с продаж сидит, мелкий диллер.
Победитель чемпионата и кубка известен, поэтому нет смысла в проведении такой встречи.