24 липня 2019 17:25

Томас ГРИММ: "На матч за Суперкубок в продаже осталось всего 2000 билетов"

У середу, 24 липня, о 14:00 у малому залі Одеського міськвиконкому почалася прес-конференція до Суперкубка України Favorit. У заході взяли участь Президент Української Прем’єр-Ліги Томас Грімм та Міський голова Одеси Геннадій Труханов.


Почав прес-конференцію Міський голова Одеси Геннадій Труханов: «Нам дуже приємно, що Одесу знову обрали для проведення Суперкубка України з футболу – одного з найбільших спортивних заходів у нашій державі. В усі попередні роки Суперкубок в Одесі проходив на найвищому рівні, і я можу запевнити, що й цього разу буде так само. Запрошую всіх на футбол!»

Після цього виступив Президент УПЛ Томас Грімм: «Нагадую всій футбольній Україні, що 28 липня о 21:00 почнеться матч за Суперкубок України Favorit. Місто Одеса унікальне для Суперкубка України: із 15-ти попередніх розіграшів дев’ять відбулися саме тут. І я вважаю, що це чудова традиція, яку треба розвивати й надалі! Маю наголосити, що Українська Прем’єр-Ліга застосовує всі можливі заходи безпеки при організації матчу.

Із цього приводу хочу висловити подяку мерії Одеси й особисто Міському голові п. Труханову, які всіляко сприяють організації Суперкубка України. Також висловлюю особливу подяку офіційному транслятору матчу телеканалам «Україна» та «Футбол 1», генеральному партнеру компанії Favorit Sport, а також ТМ «Select» за офіційний м’яч, квитковому оператору esport.in.ua та страховому партнеру «Брокбізнес».

Наостанок очільник УПЛ наголосив, що в продажі залишилося лише 2000 квитків, отож усім бажаючим, хто хоче потрапити на матч, потрібно поквапитися.

Після завершення прес-конференції Томас Грімм і Геннадій Труханов передали Суперкубок на DJ-car та вирушили до пам’ятника дюку Рішельє, де в урочистій обстановці відкрили промо-зону Суперкубка України Favorit.

Отже, запрошуємо всіх уболівальників футболу 28 липня на стадіон «Чорноморець»!