23 липня 2019 11:44

"Перемога" хочет заменить во второй лиге "Металлург", если запорожский клуб переведут в первую

ФК «Перемога» готовий замінити запорізький «Металург», йдеться у повідомленні клубу на сторінці у Фейсбуці.


«Керівництво ФК «Перемога» ще раз наголошує, що наш клуб готовий до виступів у Другій лізі ПФЛ сезону 2019\20 років. ФК «Перемога» вчергове звертається до керівництва УАФ і ПФЛ, з вимогою видати клубу атестат учасника чемпіонату країни у Другій лізі сезону 2019\20 років.


Наш клуб повністю відповідає усім критеріям ліцензійного комітету УАФ, через що зараз триває судова тяганина. Ми готові замінити запорізький «Металург» у Другій лізі в групі «Б» чемпіонату країни, задля того, щоб не руйнувався ваш же створений календар (нехай і у супереч регламенту – закриємо на це очі), а сам чемпіонат мав би нормальний вигляд.


Зараз же вітчизняна ПФЛ і УАФ виглядають посміховиськом в очах вболівальників – команди знімаються, а ліга не знає, що з цим робити, посилаючись на атестаційний комітет УАФ.


У свою чергу, ФК «Перемога», у разі надання нам атестату для участі в чемпіонаті країни у Другій лізі 2019\20, зобов’язується відкликати свої позови до УАФ з судів, на чому наполягає контрольно-дисциплінарний комітет асоціації.


Отже, все просто: «Перемога» - учасник чемпіонату країни у Другій лізі сезону 2019\20, календар змагань не руйнується, а наш клуб відкликає свої позови з судів.


Саме цей варіант зараз вигідний усім: і ПФЛ, і УАФ, і нашому клубу, і взагалі вітчизняному футболу", - зазначається у зверненні.