23 липня 2019 09:12

Вице-президенту ФК "Динамо" Михаилу Петрошенко - 80! Поздравления от Игоря и Григория Суркисов

Вельмишановний Михайле Тимофійовичу!


З нагоди Вашого ювілею маю велику честь та чудову нагоду від імені всіх динамівців привітати Вас із цією подією та висловити Вам нашу глибоку повагу й визнання!


Ваш життєвий шлях та внесок у розвиток української держави є зразком для представників багатьох поколінь. Вельми значуща й Ваша лепта в розвитку інфраструктури нашого клубу — як висококваліфікованого фахівця.


Ваша цілеспрямованість та активна життєва позиція досі викликають повагу у людей, які знають Вас особисто, які цінують Вас за чесність та людяність.

У цей святковий день бажаємо Вам міцного здоров'я, родинного благополуччя та оптимізму!


Нехай Вам, вельмишановний Михайле Тимофійовичу, і в подальшому вистачає енергії та віри, мудрості та дипломатичності для подальшого розвитку не лише київського, а й усього українського футболу.


З повагою,

президент ФК «Динамо» (Київ)

Ігор СУРКІС


Дорогий Михайле Тимофійовичу!

Від усього серця вітаю Вас із 80-літнім ювілеєм! Прийміть найщиріші побажання щастя, здоров'я та удачі!

Усі успіхи нашого рідного «Динамо» останніх десятиліть були б неможливі без Вашої кропіткої, натхненної праці. Будь-хто з колег підтвердить: Ви вкладаєте всю душу в свою роботу, буквально живете клубом і футболом. Ви завжди були і залишаєтеся еталоном порядності, справжнім командним гравцем і прикладом для оточуючих.

Попри численні особисті досягнення та звершення Ви є простою, скромною, щирою та відкритою людиною, завжди готовою підставити своє надійне плече. Ваше вміння тверезо сприймати будь-які негаразди і з усіх можливих рішень обирати єдине правильне захоплюють і надихають.

Я вдячний долі за те, що вона надала мені унікальну можливість не тільки працювати разом з Вами, але й спілкуватися в неформальній обстановці, користуватись Вашими безцінними порадами.


Божої допомоги в усіх Ваших справах, дорогий ювіляре! Мирного неба над головою, злагоди в родині та гармонії у душі!


З повагою,

Григорій СУРКІС