18 липня 2019 17:32
22

Источник: "Динамо" активно ищет быстрого нападающего

Как сообщил ведущий «ТаТоТаке» Михаил Спиваковский в свежем выпуске шоу, киевское «Динамо» очень активно ищет нового нападающего.


По информации источника, киевляне хотят подписать быстрого нападающего, который должен быть более опытным и мастеровитым, чем отданный в аренду СК «Днепр-1» Владислав Супряга.

"Міхалич" , вертай Реброва , ХВАТИТЬ ЗАЙМАТСЯ ХЄРНЬОЮ !!!
А я все думав , куди їздив Вернидуб , розмовляв з серйозними людьми - братами , ті казали почекати до вересня - жовтня .......
Я би ще й Бєсєдіна віддав. Натомість взяти Пушкаша (котрий за збірну Румунії в Польщі бігав) + нападника зі збірної Сенегалу під номером 10 (бігав теж у Польщі), такий шустрий малий із цікавою технікою.
Істерика. В мене після цього цирку залишається тільки одне питання. Суркіс реально такий ідіот чи йому просто пофіг?
Сховати
mister Jambo, Реально бро реально..... він нікчемний бізнесмен який не може нормально управляти клубом... Маючи такі бази такі ресурси вся молодь бажає потратипи в академію Динамо можна її розвивати і заробляти великі гроші по типу Аякса, купляти закордонних талантів і перепродувати в рази дорожче але для цього потрібне нормальне управляння клубом і нормальний тренер. А той факт що Суркіси повязані з Фірташем, Льовочкіним з партією "За життя" то мене взагалі огида бере!
...и по этой причине ДК отдает Русина в аренду)
Сховати
Ширинкович, і вже віддало Супрягу...