10 липня 2019 15:33

Юрий ВАКУЛКО: "Я хотел играть и выбрал футбол. Поэтому сейчас я в СК "Днепр-1"

Новачок СК «Дніпро-1» півзахисник Юрій Вакулко дав інтерв’ю клубній прес-службі:


— Юрій, вітаємо у Дніпрі. Як відбувся цей трансфер?


— Звичайно, я дуже радий, що повернувся у Дніпро. Хотів би подякувати Дмитру Станіславовичу Михайленку і Андрію Анатолійовичу Русолу за цю можливість . Щодо самого переходу, то останній рік я був в оренді в «Арсенал-Києві», а за цей час в сербському «Партизані», якому належав мій контракт, багато що змінилося – і все керівництво, і три головних тренера за один рік. В результаті нове керівництво клубу сказало, що на мене не розраховує, хоча я просто міг би приїхати і відбувати контракт. Проте, я хотів грати і обрав футбол. Тому зараз я в СК «Дніпро-1».


— Команда для тебе хоча і інша, але тут у тебе багато знайомих. Як пройшли перші дні в СК «Дніпро-1»?


— Дійсно, весь персонал, тренерський штаб тут залишився з ФК «Дніпро», і хлопців практично усіх знаю, десь перетиналися або грали в одній команді. Атмосфера тут чудова і я дуже щасливий, що повернувся у Дніпро.


— Ти небагато провів часу у першому своєму спарингу проти «Олімпіка». Що скажеш про свою гру?


— Дійсно, мало провів часу на полі, тому що я в інших фізичних кондиціях знаходжусь на відміну від хлопців, які провели вже перший збір, а я приїхав тільки на другий. Так що зараз мені треба набирати форму. Думаю, що на цьому етапі хвилин 15-20 можу відіграти на хорошому рівні, а далі будемо дивитися.