4 липня 2019 09:41

Дмитрий МИХАЙЛЕНКО: "У Супряги и Булецы есть большой потенциал. Надо больше от них требовать"

Головний тренер СК «Дніпро-1» Дмитро Михайленко підбив підсумки першої частини літнього міжсезоння та розповів про матч з «Інгульцем»:


- У першому таймі гра було іншої якості, адже склад був більш досвідченим, а після перерви вже у нас грало багато молоді, тому і гра була обопільного строю, були моменти і у нас, і у суперника. Ми задоволені тим, як пройшов перший збір, задоволені побаченим. В цілому і «Інгулець», і «Зоря» показали нам наші слабкі місця, які у нас можуть бути проблеми і що нам треба буде виправити перед чемпіонатом. Зараз йдемо на коротку перерву і за два дні знову відновлюємо робочий процес.


– Як вливаються у команду молоді чемпіони світу Супряга і Булеца?


– Звичайно, що ми зараз не в оптимальному стані фізичному, і є моменти по зіграності, по якій ще буде багато роботи. Нам треба буде покращити багато всього. У хлопців є великий потенціал, і ми побачили це сьогодні. Нам треба додавати, ставати більш агресивними в атаці, адже у нас три потенційно сильних молодих гравці, але без досвіду у дорослому футболі. Тому нам треба додавати, більше від них вимагати, і щоб кожен з них прогресував. Ми зараз тільки на початку шляху, тому не хотілося б давати якісь оцінки. У нас попереду багато роботи.