3 липня 2019 18:38
2

Журналист: "Вполне возможно, что "Динамо" в ближайшее время получит предложение о полноценном выкупе Гонсалеса"

Ведучий "Профутболу" Ігор Циганик в авторській програмі "Циганик LIVE" поділився своєю думкою про те, чи повернеться Дерліс Гонсалес у "Динамо".


"Дерліс Гонсалес дуже яскраво себе проявив на Копа Америка. І в нього зараз ще рік оренди із "Сантосом", тому цілком можливо, що "Динамо" вже найближчим часом отримає пропозицію про повноцінний викуп цього футболіста. Його ціна дуже суттєво виросла за останній рік.


Минулого року Дерліс не хотів повертатися у Київ, казав, що не може знайти спільну мову з тренером, і не збирається грати під його керівництвом. А зараз у нього поновилася кар'єра, такий рестарт. Він був лідером своєї команди, хорошу пресу отримав.


Цілком можливо, що "Динамо" захоче розраховувати на цього футболіста, а я сумніваюся, що він захоче повертатися. Тим більше, тренер не змінився. Але можна виручити за нього хоча б якісь гроші. Цей рік дозволив йому вирости в ціні, яка б дозволила перекрити 100% того, що було на нього витрачено", - сказав Циганик.

Игровая статистика у него плюс/минус та же, что и в ДК. Сантос прошлый сезон провалил с треском, заняв 10 место. Не вижу не единого повода для роста трансферной стоимости, скорее наоборот. Лишних 3 мяча забитых Брагантино, Оесто и Коринтиансу и гол Катару на Копе - они не компенсируют провал прошлого года. Разве что привлечь интерес благодаря Копе.
А представить что Гонсалес добудет в аренде в Сантосе год до конца контракта с Динамо у Цыганыка не хватает фантазии ? Какой смысл Сантосу платить за него ?