1 липня 2019 09:24

Илья ЗАБАРНЫЙ: "Игроки "Динамо" U-17 готовы к переходу во взрослый футбол – нужно лишь дать шанс"

Захисник «Динамо» (U-17) прокоментував перемогу в матчі за третє місце з «Карпатами» та загалом оцінив виступ команди у фінальному турнірі.


- Погодні умови не дозволяли проводити два тайми на одному рівні. Матч із «Карпатами» став для нас п’ятим на турнірі, й було видно, що всім дуже важко. У першому поєдинку з львів’янами через погану якість поля ми не змогли грати у свою гру, тому вимушені були підлаштуватися під суперника, а цього разу ми проявили характер та показали, що незаслужено опинилися поза межами фіналу. Звичайно, хотілося виграти, але у грі зі «Зміною-Оболонь», напевно, був просто не наш день.


Загалом, наша гра базується на надійній грі в обороні, а в атаці обов’язково будуть моменти, які потрібно реалізовувати. Як на мене, зі своїм завданням ми впоралися, а пропущені голи в матчі з «пивоварами» – це просто невезіння. Що стосується нашої взаємодії з Вівчаренком у центрі захисту, то ми з Костею не лише партнери на полі, але й хороші друзі по життю. Тому й порозуміння в нас на хорошому рівні.


Щодо нашої готовності до переходу в дорослий футбол, то я можу запевнити, що ми готові на 100%. Потрібно нам дати шанс проявити себе, а кожен із футболістів, упевнений, скористається ним. Сподіваюся, ми зустрінемося з ними всіма на вищих рівнях – у U-19, U-21 та основній командах. Також хотів би подякувати тренерам, які стали для нас батьками. Вони виховали нас як футболістів і як чоловіків, за що ми їм дуже вдячні.