29 червня 2019 21:04
1

Швед получил положительные отзывы фанов за первый матч в футболке "Селтика"

Мар’ян Швед ефектно дебютував у Селтику. Він вийшов на звичній для себе позиції правого вінгера.


Від самого старту матчу українець був одним із найпомітніших гравців на полі у складі обох команд. Швед часто брав на себе ініціативу і йшов в обіграш одразу на кількох суперників. Одного разу екс-гравець Карпат виконав зміщення із флангу в центр і завдав дальнього удару. М’яч дещо зрізався із ноги і пролетів повз ворота.


Відзначимо взаємодію Шведа, МакГрегора і Фореста. Саме ці три футболісти створили один із найгостріших моментів Селтика у першому таймі, але Форест переграти голкіпера не зумів. На перерву команди пішли без забитих м’ячів.


На другий тайм Ніл Леннон провів глобальну зміну складу, на поле вийшла інша одинадцятка футболістів. Цікаво, що без Мар’яна Шведа Селтик невдовзі пропустив. Вінер відкрив рахунок після вдало виконаного штрафного удару.


Щоправда поступався у рахунку чемпіон Шотландії навіть менше п’яти хвилин. Гріффітс рахунок зрівняв. Кельти у другому таймі серйозно затисли суперника. Забивати могли Хендерсон, Гріффітс, але вдалось це зробити лише камерунцю Байо, який забив класичний для Шотландії м’яч після флангової передачі. 2:1 – неочікувано складна перемога Селтика.


У соцмережах вболівальники Селтика під час матчу схвально відгукувались про дебют Шведа. Фани відзначали високий рівень індивідуальної майстерності та хорошу швидкість українця

Удачі, Мар"яне!