27 червня 2019 19:27
5

"Днепр" интересовался Хуанфраном, Жорди Альбой и Хуаном Матой, когда клуб тренировал Хуанде Рамос

Колишній головний тренер ФК "Дніпро" Хуанде Рамос розповів в ефірі програми "Бомбардир", хто свого часу міг перейти у дніпровський клуб.


"Так, ми справді хотіли підписати таких гравців, як Хуанфран, Жорді Альба та Хуан Мата, коли вони ще не були відомими, і ніхто їх ще не знав. Наразі ж Альба ключовий гравець "Барселони". А тоді ми мали можливість запросити його.


За 4 роки роботи у "Дніпрі" мені не дозволили підписати жодного іспанського гравця. Зокрема з цим пов'язане моє невдоволення, що я не зміг особисто поспілкуватися з Ігорем Коломойським, та запитати його, чому я не міг запросити футболістів, яких так хотів. Тому можна сказати, що це був незавершений проект", - сказав Рамос.

Еще бы больше долгов наворотили бы))
Ну, можно было и Месси с Кристиной поинтересоваться, чё уж там мелочиться...
Сховати
Кепа, ну судя из слов Рамоса, он и вправду хотел их купить, но Стеценко был против, я так понял, он не хотел, что бы Днепр превратился в испанскую колонию и не дал купить Рамосу не одного испанца.
Сховати
Ватель, Стеценко говорив, що Рамос хотів купити ряд гравців, але всі відмовились переходити в Дніпро, тоді і взяли Інкума, Боатенга і інший шлак.
Сховати
Tyrant, так і "Волинь" може розповідати, що запрошували Буффона, Балотеллі та Сане, але ті відмовились