26 червня 2019 21:53

Андрей ФАРТУШНЯК: "Не имеет значения, на какой стадии встречаться с "Шахтером"

Наставник «Динамо» U-15 Андрій Фартушняк прокоментував перемогу з великим рахунком над ужгородською СДЮСШОР в заключному матчі групової стадії фінального етапу ДЮФЛ і вихід своєї команди до півфіналу змагань:


- Це найбільша перемога в чемпіонаті України для мене, як для тренера. Після поразки від «Чорноморця» в психологічному плані наші футболісти відчували себе нормально. Ми їм показали відео, насправді, тоді просто не пощастило, адже у одеситів був всього один удар в площину воріт, а у нас, як мінімум, вісім стовідсоткових нагод для взяття воріт, які ми не реалізували. Сьогодні ж результат відповідав грі.


У півфіналі ми зустрінемося з донецьким «Шахтарем». Вважаю, не має значення, на якій стадії це станеться, адже, якщо хочемо виграти турнір, нам все одно доведеться з ними змагатися. Те, що це станеться раніше фіналу, - добре. Після сьогоднішнього матчу у хлопців є травми, але будемо сподіватися, що встигнемо відновитися. Зараз вони будуть робити процедури і виконувати рекомендації лікаря.


Щодо того, що великий рахунок розслабить футболістів, можна не переживати - вони вже дорослі чоловіки, плюс ми з ними поспілкуємося і все розповімо. Плюс, вони вже зіткнулися з тим, що «Чорноморець» їх покарав.