26 червня 2019 21:19

ДЮФЛУ (U-15). Финальный турнир. 3-й тур. "Динамо" - СДЮСШОР 8:1

У третьому матчі групового етапу фінальної частини дитячо-юнацької ліги України у віковій групі U-15, яка цими днями триває у смт. Шасливе, київське «Динамо» зустрілося з ужгородською СДЮСШОР.


У цьому матчі, щоб вийти до півфіналу нашу команду влаштовувала лише перемога.


Після невдачі у минулому матчі із одеським «Чорноморцем» динамівці з перших хвилин активно пішли уперед і вже на 5-й хвилині повели у рахунку, коли подачу від кутової позначки ногою на дальній стійці замкнув Ганжола.


Відчувши впевненість, кияни з новими силами пішли уперед, перемістивши гру на половину поля суперника. І через кілька хвилин наша команда змогла подвоїти рахунок: Царенко віддав м’яч під удар Горбачу, і той, знаходячись по центру від воріт, з лівої ноги пробив повз воротаря.


Надалі кияни продовжували вести гру під свою диктовку, володіючи ініціативою та перевагою. Небезпечні удари записали на свій рахунок Ганжола, Царенко, Слесар та Бенедюк, а найбільше пощастило Горбачу, який на 28-й хвилині записав на свій рахунок дубль, скориставшись чудовим прострілом Бенедюка справа та замкнувши передачу партнера точним ударом із меж штрафного майданчика у лівий кут воріт.


А на останній хвилині першого тайму дуже близьким до того, аби записати гол на свій рахунок був Царенко, але його небезпечний удар зі штрафного метрах в 20-ти від воріт по центру у стрибку у нижньому куті відбив воротар.


Після перерви малюнок гри майже не змінився: динамівці продовжували атакувати, а ужгородці сподіватися на контрвипади. Втім, наша команда не дала можливості супернику мати надію на позитивний для себе результат. Питання про переможця зняв Давлатов, який після добре розіграної комбінації та навісу з правого флангу головою переправив м’яч у ворота. Усе, що вдалося зробити ужгородцям, це забити м’яч престижу з пенальті, призначеного за фол у власному штрафному майданчику Волковицького, який зірвав атаку суперника, що проривався до воріт. Надалі ж забивали лише кияни, хоча одного разу нашому воротарю довелося виручати свою команду після перспективного удару по воротах головою з лінії штрафного майданчика. Та вже через кілька секунд Слесар відновив перевагу своєї команди у чотири м’ячі, прорвавшись до воріт правим флангом та відправивши м’яч повз голкіпера, який вийшов на перехоплення.


Ще через кілька хвилин дубль прекрасним ударом п’яткою, знаходячись спиною до воріт, оформив Давлатов, зігравши на випередження після флангової передачі партнера. У час, що залишився до фінального свистка ще одним автором дубля став Єременко, який реалізував два пенальті. Перший був призначений за порушення правил проти Горбача, а другий вже у компенсований час за те, що м’яч влучив у руку захиснику СДЮСШОР, який заблокував удар по воротах Пухтєєва.


Таким чином, набравши шість очок, «Динамо» U-15 вийшло до півфіналу із другого місця у групі. Так само шість залікових пунктів має і «Чорноморець», але по очній зустрічі перевага у одеситів. Півфінальний поєдинок відбудеться післязавтра, 28-го червня у Щасливому, суперник киян – донецький «Шахтар», який посів перше місце у паралельній групі «А».


ДЮФЛУ (U-15). Фінальний турнір. Група «Б». 3-й тур


26.06.2018. Щаслииве. Стадіон «Княжа-Арена». 80 глядачів.


«Динамо» - СДЮСШОР (Ужгород) – 8:1 (3:0)


«Динамо»: 1. Ісаченко, 8. Бенедюк, 7. Філатов, 2. Єременко, 3. Волковицький (15. Чубатий, 48), 4. Ганжола,18. Мельниченко (6. Пухтєєв, 42), 5. Царенко, 9. Слесар (17. Цілик, 60), 16. Канаєв (10. Давлатов, 36), 11. Горбач.


Голи: Ганжола (5), Горбач (16, 28), Давлатов (43, 54), Слесар (48), Єременко (57 з пен., 70+2, з пен.) – (47, з пен.).