22 червня 2019 08:16

Итоги клубного сезона для легионеров сборной Украины: Игорь Пластун

Клубний сезон-2018/2019 у бельгійському «Генті» для захисника збірної України Ігоря Пластуна видався наче катання на американських гірках.


До 11 листопада 2018 року наш футболіст вважався залізним гравцем основного складу, віддавав гольові передачі, перебував на полі від стартового до фінального свистка. Та саме в цей день на останніх хвилинах гри проти «Андерлехту» (0:2) українець наразився на червону картку, яка викреслила його з планів головного тренера аж до кінця грудня.


Потім, здалося, Пластун повернувся до числа перших 11-ти, але на початку лютого знову випав із когорти і з’явився в ній лише на останні три поєдинки вирішальної частини бельгійської першості.


Важко однозначно відповісти, що саме стало причиною цих ігрових гірок. Напевно, їх було кілька. Можливо, головною винуватицею, знову ж таки, стала друга червона картка в сезоні, яку Пластун отримав на самому початку кубкової зустрічі з «Остенде» (2:2). Як би там не було, факт залишається фактом...


Перспективи на сезон-2019/2020


У такій ситуації робити прогнози доволі важко. Контракт Ігоря з «Гентом» розрахований до літа 2022 року, тому, якщо не станеться якихось несподіваних трансферів, талановитий захисник збірної України знову матиме нагоду довести свою майстерність у матчах, а не на лаві для запасних чи трибуні. Далі все залежатиме виключно від нього.