19 червня 2019 22:14

Алексей ДРОЦЕНКО: "Заслуженно вышли в финал"

Старший тренер «Динамо» U14 прокоментував перемогу своєї команди в півфінальному матчі ДЮФЛУ з львівським «УФК-Карпати».


- Ще перед грою я говорив команді, що будь-яка помилка або невикористаний момент може вирішити долю цієї зустрічі. Добре, що ми реалізували свій момент. Я подякував хлопцям за гру. Так, багато хто не вийшов на поле, але сьогодні була така хороша, напружена гра з обох сторін. Не хотілося вносити корективи, тому що все могло розвернутися як у кращу сторону, так і в гіршу. Ми дограли, дотиснули, витримали, забили свій м'яч і, я думаю, заслужено вийшли до фіналу.


- Враховуючи велику кількість небезпечних моментів біля воріт УФК, шансів у суперника на перемогу було небагато?


- Біля наших воріт теж було кілька небезпечних моментів. Спершу коли помилився наш воротар, і суперник пробивав у порожні ворота, потім коли гравець УФК пробивав головою після навісу, і наші захисники теж, можна сказати, недограли. Так, у нас було більше моментів. Але можна не забивати, а потім пропустити один гол, і вся робота, яку виконала на футбольному полі команда, пішла би в нікуди.


- Хлопці вже подумки налаштовувалися на серію пенальті?


- Вчора на тренуванні вони самі запропонували попрактикувати 11-метрові. А я їм сказав: ні, хлопці, давайте ми краще вирішимо все в основний час і не будемо доводити до лотереї. А серія пенальті - це завжди лотерея. Навіть великі футболісти, великі майстри буває, не забивають, і команди програють. Краще виграти в основний час, ніж витрачати нерви на 11-метрові удари.