19 червня 2019 18:54

U-14. ДЮФЛУ. 1/2 финала. "Динамо" - "УФК Карпаты" 1:0

У півфінальному матчі сезону ДЮФЛУ серед 14-річних «Динамо», виборовши перше місце в групі, зустрілося з командою «УФК-Карпати», яка у своїй групі посіла друге місце, поступившись «Шахтарю».


Динамівці зі стартових хвилин почали грати першим номером. Тим не менше, загальний темп гри був невисоким, адже через доволі ранній початок матчу в селі Кочубіївка перший тайм пройшов за 30-градусної спеки та під палючим сонцем.


Тим не менше, уродовж усього тайму підопічні Олексія Дроценка тримали в напрузі оборону львів`ян.


Супермомент кияни мали на шістнадцятій хвилині, коли після сміливого проходу Грохольського м’яч опинився у Цілика, який з меж штрафного пробив у ближній кут - голкіпер перевів м’яч на кутовий. Згодом дуже гостро з лівого флангу прострілював Зоренко, проте м’яч знову вилетів на кутовий.


Перший момент біля воріт «Динамо» виник за три хвилини до завершення першого тайму. Після навісу зі штрафного гравець львів’ян з лінії воротарського завдав удару головою, але м’яч пролетів над поперечиною.


Друга 35-хвилинка почалася досить активно - з ще одного моменту динамівців, коли з лінії штрафного пробивав Дзень, але з його ударом голкіпер впорався. За кілька хвилин дуже гаряче було після прориву та прострілу в центр Зоренка, але ні Микитюку, ні Сизонюку не вдалося як слід замкнути цей простріл.


Між цими епізодами був момент і у львів`ян, які намагалися підловити на виході Гринчука коли динамівський голкіпер перехопив навіс, однак після дальнього удару м’яч розминувся з воротами.


Динамівці створили ще кілька нагод, на що «УФК-Карпати» відповіли моментом після навісу з кутового, проте знову не влучили у ворота. Як і в першому таймі, ігрова ініціатива була на боці киян, які створювали більше моментів біля воріт суперників.


Зрештою «біло-сині» були винагороджені за свої старання на 66-й хвилині. Цілик прорвався правим флангом до лицевої лінії та прострілив на кут воротарського, звідки Дзень, перебуваючи в оточенні кількох суперників пробив у дотик низом. Голкіпер львів`ян помилився та не зміг зафіксувати м’яч, який вислизнув з його рук і закотився у ворота.


Динамівці втримали переможний рахунок у заключні п`ять хвилин та здобули путівку до фінального матчу, який відбудеться цієї п’ятниці о 18:00.


U-14. Фінальна частина ДЮФЛУ. 1/2 фіналу


«Динамо» - «УФК Карпати» - 1:0


Склад «Динамо»: 23 Гринчук, 3 Балаба, 18 Сизонюк, 20 Гусєв, 22 Прокопенко, 5 Федоренко, 6 Микитюк (19 Ванда, 70+1), 11 Грохольський (8 Жовтенко, 70+2), 17 Цілик, 10 Зоренко, 2 Дзень


Запас: 12 Косач, 14 Білоконь, 7 Бойченюк, 21 Педченко, 15 Григораш, 4 Гаджимурадов


«УФК-Карпати»: 1 Вакулик, 7 Блащук, 3 Кокіль, 5 Ломницький, 8 Катрич, 17 Рожко, 4 Савчин, 11 Фетько, 9 Девич (6 Шах, 64), 14 Коваленко, 2 Ніколаєв


Гол: Дзень (66)


Попередження: Федоренко (32)