16 червня 2019 16:09
1

"Динамо" U-13 разгромило "Горняк" в первом матче на Alfa Cup Albena 2019

У суботу команда "Динамо" U-13 розпочала виступи на міжнародному дитячо-юнацькому турнірі "Alfa Cup Albena 2019", що проходить у болгарському місті Албена.


У стартовому матчі турніру підопічні Павла Чередніченка та Олександра Стужука зустрілися з криворізьким "Гірником". Грали команди два тайми по 30 хвилин.


Динамівці розпочали гру без розкачки, одразу пішовши в атаку, у перші хвилини забивши два м'ячі, а через 10 хвилин вони вже вели в рахунку 3:0. Щойно поєдинок розпочався, наші хлопці провели гостру атаку, яку хорошим ударом завершував Білоусов, але воротар зміг перевести м'яч на кутовий. Утім, після подачі від кутової позначки наш гравець Максим Подейко продавив захисників та відправив м'яч у сітку. Не встигли криворіжці розіграти м'яч у центрі поля, як кияни його перехопили та наступну ж атаку завершили ще одним взяттям воріт. Цього разу найкмітливішим у штрафному майданчику суперника виявився Матвій Пономаренко. До великого рахунок довів Олександр Галіч, який отримав м'яч справа, трохи змістився у центр та прокинув воротаря. Ще через дві хвилини ударом у дальній кут воріт відзначився Пашко. До перерви кияни відзначилися ще чотири рази. Лемішко мав дві чудові можливості поцілити у ворота, але врятував голкіпер "Гірника", зреагувавши на обидва "постріли". Але вже через хвилину Лука таки досяг свого, теж оформивши дубль. Словом, наша команда проводила атаки на будь-який смак, володіючи повною перевагою та контролюючи гру. У час, що залишився до фінального свистка, встиг відзначитися Кузьменко, догравши епізод до кінця та проштовхнувши м'яч повз воротаря. А на останній хвилині першого тайму другий м'яч до свого активу записав Пономаренко.


Друга половина зустрічі проходила по такому ж сценарію. На початку тайму динамівці забили ще два м'ячі, а через кілька хвилин ще два. Словом, майже кожну свою атаку наша команда завершувала влучними ударами, не відчуваючи супротиву з боку суперника, який вже сьогодні провів три поєдинки. Ще у кількох моментах "Гірник" виручив воротар, а в одному з епізодів їх виручила поперечна, яка прийняла на себе удар з пенальті, призначений за порушення правил криворіжцями у власному штрафному майданчику. Та вже через хвилину у їхні ворота залетів п'ятнадцятий м'яч, а потім ще чотири. Описувати кожний немає сенсу, адже різниця у класі між командами була більш, ніж разючою.


Свій наступний матч на турнірі наша команда проведе 16-го червня проти харківського "Металіста". Початок о 17.50.


"Alfa Cup Albena 2019". 1-й тур


15.06.2019. Albena Football Center


"Динамо" U-13 - "Гірник" U-13 - 18:0 (8:0)


"Динамо": 1.Микитенко, 17.Нестеренко, 5. Галіч, 22. Бельчиков, 3. Кузьменко, 2. Подейко, 15. Пашко, 20. Лемішко, 23. Білоусов, 7. Осипенко, 11. Пономаренко.


У другому таймі на поле виходили: 71. В. Суркіс, 4. Кусий, 8. Редушко, 21. Чернявський, 18. Пашко, 77. Сумка, 9. Задорожний, 19. Захарченко.


Голи: Подейко (1, 32), Пономаренко (2, 30) Галіч (11, 53), Пашко (13, 18), Лемішко (22, 28) Кузьменко (35, 55) Чернявський (38), Сумка (39, 55) Задорожний (41, 50), Редушко (58).

Во втором тайме на поле вышел Игорь Михайлович? Или Григорий Михайлович? )))))