13 червня 2019 14:18
1

Андрей ЯРМОЛЕНКО: "Желаю ребятам из сборной Украины U-20 только удачи - они уже молодцы, герои"

Сьогодні, 12 червня, на «Чернігів-Арені» завершився футбольний турнір імені Андрія Ярмоленко, в якому вихованці СДЮСШОР «Десна» завоювали «срібло» (про перипетії фінального матчу читайте у окремому матеріалі на нашому сайті, – прим.). Нагороджував переможців змагань сам півзахисник «Вест Гем Юнайтед» Андрій Ярмоленко. Після закінчення турніру колишній гравець «Десни» в інтерв’ю пресслужбі нашого клубу розповів про те, чи слідкує за виступами «синьо-білих» в УПЛ, своє здоров’я та про те, як досягнути рівня Андрія Ярмоленка…


– Андрій, Ви знаєте, що «Десна» у цьому сезоні вперше в історії грала у Прем’єр-Лізі. Чи слідкуєте за своїм першим професійним клубом, та як оцінюєте виступ чернігівської команди?

– Так, слідкую. Вважаю, що деснянці мали закінчити перший етап чемпіонату у першій шістці. За грою у другій шістці, якщо чесно, особливо не слідкував. Лише за результатом…


– Розкажіть як Ваше здоров’я та про те, коли Вас чекати вже на полі?

– Зі здоров’ям усе добре. Почав тренуватися. Сподіваюся, що наберу потрібні мені кондиції й у новому сезоні почну радувати грою й себе, й вболівальників.


– Хлопці, які сьогодні грали на турнірі Вашого імені, народилися у 2007 році. Як раз у сезоні 2007/08 Ви дебютували у Прем’єр-Лізі за київське «Динамо». Щоб Ви порадили цим хлопцям: як дорости до Вашого рівня?

– Я завжди даю одну й ту ж пораду усім дітям: найголовніше – тренуватися, слухатися тренера, батьків. Але у першу чергу потрібно прагнути до успіху, прагнути працювати та ніколи не зупинятися на досягнутому.


– Ви знаєте, що вчора юнацька збірна України вийшла у фінал чемпіонату світу U-20 та зіграє у вирішальному матчі з Південною Кореєю. Щоб Ви побажали нашим хлопцям напередодні цього матчу?

– Звичайно, тільки удачі. Вони вже молодці, герої. Ми за них вболіваємо, хвилюємося. Сподіваюся, що вони повернуться з кубом та «золотими» нагородами.

"вони повернуться з кУбом та «золотими» нагородами", а можливо з квадратом чи трикутником??))- Ви там тексти взагалі редагуєте? Помилки за помилками! Чи так багато футбольних новин, що не встигаєте відредагувати?