12 червня 2019 23:22
6

Вратарь сборной России устроил пьяный дебош в московском аэропорту

Воротаря збірної Росії Андрія Луньова затримали у Москві в аеропорту Внуково. Луньов влаштував скандал прямо перед посадкою на борт до Пітера, - він був п'яний і поводився зухвало.


Після цього Андрію спочатку зробили попередження, а потім відмовилися пускати на борт літака.


Про це повідомляє Telegram-канал Baza.


Обурений Луньов, за словами працівників авіакомпанії "Росія", став ображати їх і нецензурно лаятися. Ображені співробітники викликали поліцію, після чого Андрія доставили до відділу для оформлення протоколу.


До Пітера Луньов повертався після матчу збірної Росії з командою з Кіпру. Він був запасним воротарем і в цьому матчі не грав.

Имеет право. Деды освободили Европу от коричневой чумы!))
"Сотрудниками следственного отдела одного из киевских отделов МВД возбуждено уголовное дело в отношении вратаря киевского "

Защитник "Динамо" получил в подарок билборд с обнаженной девушкой
Динамо" Дениса Бойко и нападающего харьковского "Металлиста" Владимира Лысенко. Об этом сообщают источники в Главном Управлении МВД в г. Киеве. Больше читайте здесь: https://ru.tsn.ua/prosport/protiv-futbolistov-dinamo-i-metallista-vozbuzhdeno-ugolovnoe-delo.html"
Да ладно,он хотя бы никого не избивал в ночном клубе,как Бойко.
Еготамнебыло. И вообще там ни одного ихтамнета не было.
профессиональные спортсмены в россии жестко бухают, под наркотиками или допингом, что там говорить о простом народе.... Боярышник - это даже не вершина айсберга
і у цьому фся рашка.......