10 червня 2019 15:24

"Динамо" U-13 стало серебряным призером Кубка Киева

У понеділок на полі заміської бази «Динамо» у Конча-Заспі відбувся фінал Кубка Києва.


«Динамо» U-13 (футболісти 2006-го року народження) зустрічалося із київським «Арсеналом» U-14. Поєдинок склався невдало для нашої команди та завершився з рахунком 2:0 на користь «Арсеналу».


Обидва свої м’ячі суперник забив у першому таймі. На 11-й хвилині після контратаки «канонірів» м’яч від захисника Галича залетів у ворота. А на 22-й після ще однієї контратаки відзначився Котуха, який на дальній стійці замкнув простріл партнера з правого флангу.


Надалі динамівці докладали максимальних зусиль, щоб відігратися, створили вдосталь перспективних моментів з гри та після стандартних положень, причому, одного разу м’яч навіть влучив у поперечину, але свої моменти не реалізували.


- Ми провели два різних тайми, - зазначив після гри тренер «Динамо» U-13 Павло Чередніченко. – У першому таймі в результаті своїх помилок команда пропустила два м’ячі, перший автогол, а другий – після контратаки, яка виникла після того, як гравці в опорній зоні пішли в обіграш, і за рахунок швидкісних якостей суперник цим скористався. А у другій половині зустрічі ми перелаштувалися, провели ряд замін і гра проходила переважно на половині поля «Арсенала». Але не вдалося використати свої гольові моменти, хоча у нас було багато штрафних і кутових ударів, а одного разу м’яч влучив у поперечину. Також відчувалося, що суперник був на рік старший і за антропометричними даними, і за мисленням, і за фізичними якостями. Вони були швидшими, вищими та сильнішими, але, незважаючи на це, у деяких моментах ми їх перегравали, особливо у другому таймі, коли наша команда показувала комбінаційний футбол. Словом, хороші атаки у нашому виконанні були, але вони не призвели до взяття воріт. Будемо рухатися далі та працювати. У першості міста Києва ми теж посіли друге місце, сподіваємося, наступного року, здобудемо золото.