8 червня 2019 11:39

"Динамо" U-11 поборется за пятое место на Liepaja Challenge Cup 2019

У другий ігровий день міжнародного футбольного турніру «Liepaja Challenge Cup 2019», що проходить цими днями у латвійському місті Лієпая, «Динамо» U-11 провело два заключні матчі другого групового із німецькими командами.


Спочатку підопічні Віктора Усова змагалися із «Кеьном». Гра була напруженою, і вже на перших хвилинах нашому воротарю доводилося кілька разів виручати свою команду, реагуючи на удари німців. У відповідь Рибак пробив з гострого кута – голкіпер на місці, та Федоренко не зміг прокинути стража воріт кельньців, коли вийшов на перспективну позицію. Ще в одному з моментів голкіпер впорався з ударом Меньшикова, а згодом Рибак трохи не дотягнувся головою до м’яча після навісу до штрафного майданчика. Не менш гаряче булоо і біля протилежних воріт, де Костенко одного разу накрив м’яч у нижньому куті воріт, а згодом перевів його у стрибку на кутовий. Але, на жаль, не зміг виручити і він після флангового прострілу та удару точно у кут воріт. Перед самим фінальним свистком динамівці здобули право на штрафний, після подачі головою пробивав Петровський, але трохи вище воріт.


Ситуація у нашій групі склалася таким чином, що від результату матчу із «Гертою» залежав вихід «Динамо» до півфіналу. Нашу команду влаштовувала лише перемога. Отримавши настанови від тренера, хлопці вийшли на поле із рішучими намірами. Але уже на початку зустрічі на них чекала неприємність у вигляді пропущеного м’яча після того, як наші гравці залишили без нагляду гравця «Герти». У відповідь Перкатюк вдало перехопив м’яч та розпочав перспективну атаку своєї команди, яка завершилася штрафним ударом. Взагалі, динамівці намагалися розвивати свої атаки швидко та динамічно, підтримуючи високу швидкість та часто роблячи заміни. Але і «Герта» не відсиджувалася біля власних воріт, проводячи випади, які завершувалися небезпечними ударами. Було помітно, що наші хлопці нервували, іноді не вдавалося віддати точну передачу чи завдати прицільного удару. Нарешті, Рибаку вдалося відзначитися зі штрафного, але але арбітр не зарахував цей м’яч, оскільки це був вільний удар, а м'яч залетів у ворота, не зачепивши нікого із партнерів.


На жаль, у двох останніх матчах долю зустрічі вирішував лише один пропущений м’яч.


Таким чином, «Динамо» U-11 посіло третє місце у групі та побореться за п’яте місце на турнірі. Свій наступний поєдинок проведе о 13.00 проти російського ЦСКА, який посів четверте місце у паралельній групі.