7 червня 2019 11:00

"Динамо" U-11 победило лондонский "Арсенал" на турнире в Латвии

У п’ятницю у латвійському місті Лієпая стартував міжнародний футбольний турнір «Liepaja Challenge Cup 2019», у якому бере участь команда «Динамо» U-11 (футболісти 2008 року народження) під керівництвом тренера Віктора Усова.


За головний приз змагатимуться 24 колективи з Англії, Німеччини, України, Латвії, Литви, Польщі, Естонії, Фінляндії та Росії. Кияни потрапили до групи «D» разом із лондонським «Арсеналом», ФК «Лієпая-2009», польською «Варшовією», естонським «Номме Калью» та фінським EPS. Ігри проходили на полях стадіону «Даугава» у форматі 7 польових гравців + воротар та складалися з одного тайму, що триває 17 хвилин.


Спочатку динамівці зустрілися із лондонським «Арсеналом». З перших хвилин динамівці притиснули грозного суперника до воріт та провели кілька небезпечних атак, які завершували ударами по воротах. І вже другий з них досяг цілі: це Кирило Рибак ударом справа вразив ворота. «Арсенал» відповів небезпечним штрафним ударом, після якого м’яч пролетів поруч зі стійкою. Хороші моменти мали Федоренко та Чубатюк, але їм трохи не вистачило влучності. А незадовго до фінального свистка Меньшиков подвоїв рахунок прекрасним ударом у кут воріт, а на останній хвилині зустрічі остаточний рахунок 360 встановив Семенов, перехитривши воротаря та переправивши мяч у сітку.


Наступний матч наша команда проведе об 11.20 проти естонської команди «Нимме Калью».