6 червня 2019 11:22
1

Томас ГРИММ: "Швейцарские газеты называли Украину страной упущенных шансов"

Президент УПЛ Томас Грімм слідкував за ходом виборів в Україні, тому не дуже здивований, що переміг Володимир Зеленський.


- Новий президент пропонує демократичну систему, яку ми використовуємо у Швейцарії більше як 200 років. Але вам треба трохи терпіння. У нас вона теж не запрацювала з першого дня.


Всім зараз цікаво, які будуть наступні кроки нового президента і як пройдуть парламентські вибори 21 липня. Я перебуваю у регулярному контакті із посольством Швейцарії. Хочу знати ставлення своєї країни до подій в Україні і розуміти ситуацію тут.


Для мене позитивним сигналом стало те, що тут працює демократія. В Україні постійно декларують, що рухаються в Європу. І ці вибори це довели. Люди самі зробили свій вибір між містером Порошенком і містером Зеленським.


Головне, щоб усі передвиборчі обіцянки були виконані і ви зберегли свій курс. Швейцарські газети називали Україну країною втрачених шансів. У вас багато можливостей, але поки їх не вдається реалізувати. І я сподіваюся, що у футболі ми їх не втратимо.

Краще б ти своїми прямими обов'язками займався, "політолог".