3 червня 2019 21:55

Руслан РОТАНЬ: "Спасибо болельщикам, что пришли на игру. Будем пытаться радовать их и дальше"

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань прокоментував півфінальний матч Турніру Валерія Лобановського, в якому синьо-жовті переграли збірну Кіпру з рахунком 3:0.


— Руслане Петровичу, які ваші перші враження після перемоги?

— Що стосується гри, то ми швидко вийшли вперед, полегшили собі завдання й уже у другому таймі довели поєдинок до логічного завершення. Ми мали можливості забити навіть більше, ніж три м'ячі. Наше завдання — не дивитися на суперників, а приділяти головну увагу своїм діям, дивитися на свої помилки, щоб покращувати гру в майбутньому. Будемо над цим працювати.


— На скільки відсотків команда виконала ваш план на матч із кіпріотами?

— Не буду оцінювати в цифрах. Були моменти, які нам сподобалися, були й недоліки, які треба виправляти. Хотілося б більш якісного контролю м’яча, і слід прибрати поспіх, тому що інколи в простих ситуаціях ми не тримали м’яч у себе.


— У другому півфіналі збірна Ізраїлю здолала команду Болгарії. Чи дивився хтось із ваших помічників цю гру? Як ви будете готуватися до фіналу?

— Так, наш тренер був на цьому матчі. Крім того, ми зробимо відео для гравців, щоб розказати їм про наступного суперника. Зараз найголовніше — це відновитися після першого поєдинку, зробити висновки й поліпшити якості, які нам потрібні в наступних іграх.


— Чи приємно вам було повернутися на НСК «Олімпійській» уже в якості головного тренера?

— Так, завжди приємно було тут грати. Дякуємо всім уболівальникам, які прийшли на гру. Будемо намагатися радувати їх і надалі.