1 червня 2019 16:41

ДЮФЛ. Стыковой матч. "Динамо" U-15 на выезде разгромило "Азовсталь"

У вищій лізі ДЮФЛУ настав час стикових матчів за право виходу до фінального етапу.


Академічна група «Динамо» U-15 під керівництвом тренерів Андрія Фартушняка та Віктора Мороза у першому поєдинку на виїзді зустрічалася із маріупольською «Азовсталлю». Динамівці впевнено перемогли 5:1 та забезпечили собі комфортну перевагу перед матчем-відповіддю.


Початок розгрому поклав Філатов, завершивши фірмову комбінацію, яка була домашньою заготовкою нашої команди. Через кілька хвилин рахунок подвоїв Давлатов феноменальним «гарматним» ударом. У другій частині першого тайму результат довів до великого Царенко, який шаленим за красою ударом поцілив у самісіньку «дев’ятку». Потім Бенедюк замкнув дальню стійку після подачі зліва. А у другому таймі відзначився Давлатов, замкнувши подачу Чубатого та оформивши дубль.


Усе, що змогла зробити «Азовсталь», - це забити м’яч престижу після того, як наші хлопці не дограли із суперником на дальній стійці при фланговій подачі.


Вища ліга ДЮФЛУ. Стикові матчі. Перша гра.


«Азовсталь» (Маріуполь) U-15 - «Динамо» U-15 – 1:5 (0:4)


«Динамо»: Ісаченко, Канаєв, Філатов, Чубатий, Єременко (Волковицький, 20), Царенко (к) (Корінний, 46), Ганжола, Мельниченко, Давлатов (Семенець, 41), Слесар, Бенедюк (Пухтєєв, 36).


Голи: (55) – Філатов (7), Давлатов (11, 45), Царенко (24), Бенедюк (32).


Відзначимо, що стиковий матч-відповідь «Динамо» U-15 проведе наступної суботи, 8-го червня, коли вдома прийматиме маріупольську «Азовсталь». За підсумками цих двох стикових матчів буде визначено, яка з команд здобуде право виступати у фінальній частині ДЮФЛУ.