1 червня 2019 16:15

ДЮФЛУ U-14. Стыковой матч. "Динамо" разгромило на выезде "Интер"

Команда «Динамо» U-14 (футболісти 2005 року народження, тренери – Олексій Дроценко та Євген Ястребинський) здобула впевнену виїзну перемогу в першому стиковому матчі за право зіграти у фінальній частині Дитячо-юнацької футбольної ліги України (ДЮФЛУ).


«Біло-сині» не відчули особливих проблем у Дніпрі з місцевим «Інтером», навіть незважаючи на те, що гра проходила за спекотної погоди на синтетичному покритті. Уже в першому таймі динамівці забезпечили собі комфортну перевагу. Спочатку гості відібрали м’яча на чужій половині поля, застосувавши високий пресинг, вивели на ударну позицію Зоренко, і той з гострого кута транзитом від стійки відкрив рахунок у зустрічі. Згодом Зоренко уже виступив у ролі асистента, увірвавшись до штрафного майданчика з правого флангу, віддав передачу в район 11-метрової позначки, і Педченко у дотик переправив м’яча у ворота. Нарешті, незадовго до перерви Микитюк виконав подачу з кутового, і Балаба замкнув дальню стійку.


У другому таймі «біло-синім» вдалося ще одного разу засмутити суперника, фактично знявши питання про переможця двоматчевої дуелі, – динамівці провели позиційну атаку, вивели на ударну позицію Дзеня, який і встановив остаточний рахунок у зустрічі.


Олексій ДРОЦЕНКО, старший тренер «Динамо» (U-14):


- Загалом, результатом ми задоволені, особливо враховуючи, що довелося грати за спекотної погоди на синтетиці, навіть дихати важко було. Радий за хлопців, що вони витримали. Звичайно, є моменти, в яких можна й потрібно додавати, а рахунок нас повністю задовольнив.


Упевнений, що розслабленості перед матчем-відповіддю не буде, оскільки в нас ротація, кожен футболіст хоче довести, що гідний грати в основному складі та потрапити до заявки команди на фінальний турнір. Кожен виходить та доводить, що недарма одягає футболку з літерою «Д» на грудях.


ДЮФЛУ (U-14), перший стиковий матч


«Інтер» (Дніпро) – «Динамо» (Київ) – 0:4 (0:3).


«Динамо»: Гринчук, Сизонюк, Балаба, Жовтенко, Білоконь, Михайлів, Микитюк, Педченко, Зоренко, Цілик, Дзень.


На заміну виходили: Косач, Бойченюк, Федоренко, Гусєв, Григораш, Хаджимурадов.


Голи: Зоренко, Педченко, Балаба, Дзень.