23 травня 2019 13:29
4

Андрей Шевченко вызвал в сборную Украины форварда "Динамо"

У зв’язку з ушкодженням Жуніора Мораеса, яке унеможливило участь гравця в найближчих відбірних матчах Євро-2020 проти Сербії та Люксембургу, головний тренер національної команди України Андрій Шевченко викликав до складу збірної нападника київського «Динамо» Артема Бєсєдіна.


Рік поза збірною через травму

Востаннє Артем, на рахунку якого 11 поєдинків та один гол за головну команду країни, отримував виклик до збірної рівно рік тому. Під час червневого збору Бєсєдін узяв участь в обох товариських матчах — проти Марокко та Албанії. Трохи пізніше важка травма на тривалий час залишила форварда поза грою, однак нещодавно Артем знову повернувся до лав клубу.

Сербський дебют

Цікавий факт — дебют Артема Бєсєдіна в національній команді припав саме на поєдинок із Сербією, з якою збірна України проведе свій найближчий матч. Тоді синьо-жовті з Бєсєдіним у складі святкували перемогу (2:0) у товариському поєдинку, що відбувся 15 листопада 2016 року в Харкові, в якому, до слова, гравець народився.

Цього разу Артем Бєсєдін прибуде до свого рідного міста, у розташування головної команди країни, 1 червня разом з іншими виконавцями, які виступають у вітчизняній Прем’єр-лізі.

Олександр Гливинський
Зозулю вызывай! Если речь о нападающем.
А Шева бачив що Бєс іще одне пошкодження отримав?
Я по заголовку подумал про Русина. Беседин никакой.
Рішення дивне. Вчорашній матч засвідчив, що Бесєдін ще далекий від оптимальної форми, нічого не показав. Чи встигне він її відновити до матчів збірної? Краще б Зозулю викликали, він заслужив і точно землю буде гризти.