17 травня 2019 17:39

"Динамо" - "Ворскла" 1:1. Первенство U-21. Отчет о матче

Гості врятувалися у компенсований час.


«Динамо» не зуміло здобути перемогу над «Ворсклою» у рамках 29 туру першості U-21.


Вже з перших хвилин стало зрозуміло, що суперник не здаватиметься киянам без жорсткого бою. За відсутності кількох основних гравців команда господарів зробила ставку на загравання у штрафному суперника високого та потужного Бесєдіна, проте захист гостей щоразу справлявся зі своєю роботою. «Динамо» грало першим номером, проте в більшості атак гравці в зеленому не дозволяли біло-синім завдати ударів у площину. Юрія Мороза така гра, мабуть, не дуже влаштовувала, адже вже на 37-й хвилині тренер провів одразу дві заміни. На перерву команди йшли за 0:0 на табло.


Втім, у другому таймі «Динамо» не залишило грати першим номером і на допомогу киянам прийшов стандарт, а точніше індивідуальна майстерність Дуелунда. Капітан Ахмед Алібеков поступився Міккелю правом пробити штрафний, і останній поклав сферу точно у лівий верхній кут, відзначившись у другій грі поспіль.

«Динамо», здавалося, що спокійно доведе гру до перемоги, проте на 92-й хвилині зустрічі арбітр поставив у ворота господарів пенальті. 11-метровий чітко реалізував капітан гостей Білий.


1:1 – «Динамо» грає у нічию там, де цілком мало б перемагати. Втім, команда Юрія Мороза все одно продовжує утримувати лідерство від «Олександрії» в турнірній таблиці.


17-05-19, НТБ «Динамо», Конча Заспа

Чемпіонат України U-21, 29 тур


«Динамо» - «Ворскла» - 1:1 (0:0)

Голи: Дуелунд (59) – Білий, з пенальті (90+3)


Попередження: Тарадуда (66), Мисик (79).


«Динамо»: Рудько, Кравченко, Біловар (Забарний, 37), Алібеков, Вівчаренко, Петрусенко (Бодня, 37 та Сирота, 70) Надольський, Скорко, Блізніченко, Дуелунд (Ісаєнко, 66), Бесєдін (Шпирка, 66).


«Ворскла»: Солобчук, Мельничук (Будко, 88), Пилипенко, Тарадуда, Биков, Челядін (Лига, 84), Мисик, Білий, Саків (Зайцев, 63), Козиренко, Якубу (Черткоєв, 54).