14 травня 2019 11:03

"Динамо" U-14 встретится с командами академий мировых топ-клубов на турнире в Италии

Київське "Динамо" U14 (гравці 2005 року народження) під керівництвом Олексія Дроценко вирушило в італійське містечко Абано-Терме на міжнародний турнір, у якому візьмуть участь кращі клуби з Італії та всього світу.


Нідерландський "Аякс", англійський "Челсі", іспанська "Валенсія", бразильський "Фламенго", італійські "Ювентус", "Мілан", "Інтер", "Наполі", "Фіорентина" - далеко не повний список команд, які протягом п'яти днів, з 15 по 19 травня, розіграють трофей.


Матчі будуть проходити на стандартних футбольних полях з натуральним газоном у форматі 11 на 11. Кожна гра триватиме 60 хвилин (два тайми по 30).

На першому етапі всі учасники поділені на чотири групи по чотири команди. "Динамо" потрапило до групи з "Ювентусом", "Аугсбургом" і "Наполі".


Група А: "Динамо" (Україна), "Ювентус" (Італія), "Наполі" (Італія), "Аугсбург" (Німеччина)

Група В: "Мілан" (Італія), "К'єво" (Італія), "Ростов" (Росія), "Валенсія" (Іспанія)

Група С: "Інтер" (Італія), "Чанчунь Ятай" (Китай), "Аякс" (Нідерланди), "Фламенго" (Бразилія)

Група D: "Челсі" (Англія), "Аталанта" (Італія), "Ред Булл" (Австрія), "Фіорентина" (Італія)


Згідно з регламентом турніру, в групах команди проводять по три матчі, тобто кожна з кожною. Потім по дві кращі команди з кожної групи виходять до чвертьфіналу (перші місця груп зустрінуться з другими). Далі півфінали і фінал. У той же час команди, що посіли у своїх групах треті місця, зіграють у втішному плей-офф за підсумкові 9-12-е місця, а команди, які посіли останні місця в групах, поборються за 13-16-е місця.


У разі нічиєї в основний час у матчі плей-офф відразу пробивається серія пенальті (виняток - фінальний матч за перше місце, де передбачено два екстра-тайми по 10 хвилин).


Розклад матчів "Динамо" в групі А:


Середа, 15 травня. 18:00 *. "Динамо" - "Аугсбург"

Четвер, 16 травня. 10:30 *. "Динамо" - "Ювентус"

Четвер, 16 травня. 19:00 *. "Динамо" - "Наполі"


*час вказано київський


Всі матчі "біло-синіх" транслюватимуться в прямому ефірі на каналі нашого клубу в YouTube.