7 травня 2019 23:57
21

"Барселона" и Месси в ауте. "Ливерпуль" победил со счетом 4:0 и вышел в финал Лиги чемпионов

"Ліверпуль" додав до своєї багатої історії ще одне досягнення – камбек у протистоянні з "Барселоною", у який і справді важко повірити.


Після виїзної поразки з рахунком 0:3, "червоні" мали мінімальні шанси, аби вийти у фінал Ліги чемпіонів сезону-2018/19.


Головний тренер британського колективу напередодні другого матчу сказав, що його підопічні будуть битися до кінця, яким би не виявився підсумковий результат.


Але за нього Клоппу точно не доведеться соромитися. Ба більше, цей успіх, напевне, став найбільшим у кар'єрі Юргена-тренера.


На 7-й хвилині рахунок відкрив Дівок Орігі. Перший тайм завершився з рахунком 1:0.


На початку другої половини Вейналдум за три хвилини оформив дубль. При цьому Джорджиньо з'явився на полі тільки після перерви. Він замінив травмованого Робертсона.


А на 79-й хвилині Орігі вписав своє прізвище в історію, скориставшись дитячою помилкою "Барселони" у захисті під час виконання кутового й оформивши дубль.


До фінального свистка ні Мессі, ні вся "Барселона" так і не зуміла забити такий бажаний гол, який би вивів їх далі.


Таким чином, "Ліверпуль" зіграє у фіналі Ліги чемпіонів. Там йому протистоятиме або "Аякс", або "Тоттенхем". А каталонці другий рік поспіль вилітають у плей-офф після розгромних перемог вдома.


Ліга чемпіонів-2018/19


Півфінал. Матч-відповідь


"Ліверпуль" - "Барселона" 4:0 (1:0)


Голи: Орігі (7; 79), Вейналдум (54; 56)


"Ліверпуль": Аліссон, Робертсон (Вейналдум, 46), Матіп, ван Дейк, Александер-Арнольд, Хендерсон, Фабінью, Шакірі (Старрідж, 90), Мілнер, Мане, Орігі (Гомес, 85).


"Барселона": тер Штеген, Альба, Лангле, Серджі Роберто, Піке, Коутінью (Семеду, 60), Ракитич (Малком, 80), Відаль (Артур, 75), Бускетс, Суарес, Мессі.


Попередження: Фабінью, 11; Бускетс, 45; Ракитич, 53; Матіп, 66; Семеду, 75.


Перший матч - 0:3

И что теперь скажет Моур???
Болел за Ювентус, и против Маншити с Путалоной. 2 из 3 срослись. Рад за финал, он будет точно без провокаций, симуляций, и тому подобного блядства имени Гвардиолы и его последователей.
Ливерпуль взял Барселону на абордаж -браво джентльмены!!!удачи
К вопросу, как действовать против испанской игровой модели.
Эта Лига Чемпионов начиная с 1/8-шикарна!!!
P.S.-Дай этот Ливерпуль в тренерские руки Хацкевича интересно чего бы они добились)))))))))))))))
Сховати
Ширинкович, я не знаю чего бы он добился с Хацкевичем, но знаю точно что он говорил бы, что у них молодая команда и у них нет нападающих.
И скорее всего купил бы у Динамо Буяльского.
Сталося те, що чекалося. Безхарактерна Барса і неймовірний Ліверпуль. Дякую команді Клоппа за феноменальний вечір!!!
вот как оно бывает, когда у команды есть Тренер
В це просто неможливо повірити, але я це бачив на власні очі!!!!!!! Браво, ЛІВЕРПУЛЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Оце і називається грати за свій клуб, за своє ім"я за того парня і за своїх вірних вболівальників!!!!!!!!!!!!!!!!! І якщо є бажання , жага до перемоги то ніякі зіркові Мессі і йому подібні не перепона!!! Вчіться молоді Динамівці!!!!! Ми теж мали таку команду Динамо великого ВВЛ , за яку було не соромно і для якої не було авторитетів на полі!!!! Хочеться , щоб і нинішне покоління Динамо взяло собі цей матч за основу!!!!
Ну, на пиво я заработал))
Сховати
Кепа, какой кеф был на проход ливера?))
Сховати
Артём, я успел поставить на 12,5. 50 гривен
Сховати
Кепа, Видел этот кеф еще на выходных и подумал что он маловат для такого маловероятного события))
Сховати
Ширинкович, был бы на месте "Ливера", к примеру, "Тоттэнхем", то кофф поставили бы около двадцатки. Но "Ливерпуль" есть "Ливерпуль"...
Ширинкович, я ставил при 15.0. Через час видел уже 17.0. Думаю он еще потом вырос.
После таких побед - становятся победителями...у меня нет эмоций, все осталось по ходу матча...Браво, Ливерпуль! Браво, Клопп!