7 травня 2019 17:54

Игорь ЦЫГАНЫК: "Если де Пене тренеры дают три матча, то дайте и Цитаишвили также три"

У своїй авторській програмі "ЦиганикLIVE" ведучий "Профутболу" Ігор Циганик розповів про рівень гри новачка "Динамо" Карлоса де Пени.


"Де Пена жив на базі "Динамо" три тижні перед тим, як з ним підписали контракт. На угоді наполіг Олександр Хацкевич. У матчі проти "Шахтаря" Карлос достатньо якісно себе проявив. Дуже хороша ліва нога. Але у матчах зі "Львовом" та "Олександрією" де Пена не використав ті можливості, які у нього були. З іншого боку, і претензій до нього не може бути. Він без швидкості, без габаритів, а його ставлять на позицію центрфорварда. І він розчинився.


Тому важко говорити про рівень де Пени. Він добре зіграв один тайм проти "Шахтаря". Може, дещо більше. Футболіста треба готувати. Я не вірю в дива, що футболіст, який ніде не грав, стане рятівником нації. Такого не може бути. На нього потрібно подивитися у динаміці, у розвитку. Тому серйозно говорити про нього наразі я не можу.


Чи довірить Хацкевич місце де Пені місце у наступному матчі, уже питання. Бо вийшов Русин і забив м'яч. Можливо, Карлоса повернуть на лівий фланг. Але Цитаішвілі тоді куди? Якщо де Пені тренери дають три матчі, то дайте і Цитаішвілі також три. І ми тоді зможемо зрозуміти. Тут мені цікаво, як воно буде продовжуватися далі", - сказав Циганик.