6 травня 2019 18:31
1

Врач "Динамо": "Вербич и Соль в этом сезоне команде точно не помогут, а Беседин, возможно, примет участие в майских поединках"

Головний лікар «Динамо» розповів про терміни відновлення після операції Беньміна Вербича, а також про хід реабілітації форвардів Артема Бєсєдіна і Франа Соля.


- Беньяміну Вербичу в клиніці Мюнхена зробили артроскопію, наш діагноз підтвердився. На щастя, пластику зв'язки робити не довелося, потрібно було тільки видалили остеофіти. Операція пройшла чудово. Вже за місяць Беньямін може повернутися до загальної групи. Найближчим часом він буде відновлюватися на нашій базі, проходити реабілітаційні процедури під наглядом клубних лікарів. А під час літньої паузи він вже буде відновлювати фізичні кондиції.


Фран Соль тренується індивідуально, вже працює з м'ячем. Однак найближчим часом, у травні та червні, Франу будуть протипоказані заняття у загальній групі, участь у групових вправах. Він буде займатися за індивідуальною програмою з тренером-реабілітологом і тренером з фізичної підготовки.


Артем Бэсєдін вже приступив до тренувань у загальній групі, щоправда, з деякими обмеженнями. Наприклад, сьогодні він працює індивідуально тільки в тренажерному залі. Вербич і Соль у цьому сезоні команді точно не допоможуть, а Бэсєдін, можливо, встигне відновитися і візьме участь у травневих поєдинках.

а толку, сезон очередной провален на всех фронтах! Браво ИМС И ХАН!!!