6 травня 2019 14:58
8

Александр ХАЦКЕВИЧ: "Русин футболист, который зависит от других, а сам он не сделает момент. Ему еще работать и работать"

Після нічиєї з Олександрією Олександр Хацкевич ексклюзивно для FootballHub розповів про тих нападників, які зараз є в його команді та оцінив їхню гру.


- Олег Романович Лужний на правому фланзі оборони? Ми такий варіант не розглядали.

Чому Де Пена вийшов на позиції форварда? Він на цій позиції грав і ефективніший при грі із командою, яка закривається. Тут індивідуальні його якості. Плюс на другому поверсі він себе досить комфортно почуває, вибирає позицію, той же удар головою в першому таймі і в підіграванні він достатньо хороший. Тут у нас великого вибору саме в нападі не було.

Русин? Йому команда створила момент, він його реалізував. Він футболіст, який залежить від інших, сам він не зробить момент. Ще працювати і працюват. Сьогодні у нас була індивідуальна робота у хлопців, які не готувалися до гри. Де були і Соль і Бєсєдін. Вербича немає. Але там видно що є клас, тобто майстерність. Тут ще треба над цим компонентом працювати. Але якщо ти виходиш в команді Динамо ти повинен давати результат.

Вербич? Його прооперували. Гадаю, що його важко буде побачити у цьому сезоні.
Да у тебя и Агуэро с Фирмино разучились бы забивать и создавать моменты.
Да, Русину работать и работать, но для этого необходим тренер, который умеет подводить молодежь ко взрослому футболу, который целенаправленно будет работать именно в этом направлении.
так і Соль такий самий залежний форвард, навіщо ж ти його хотів купити? Хай тоді грає Бєсєдін, який м'ячі відбирає в центрі поля, тільки забивати не уміє.
'Хац не тренер, он не может создать нормальную команду, он вообще ничего не может, ноет постоянно, ему бы лучше, больше не работать в Динамо'
Михалыч ждем от тебя очередного мученника из Динамовских сердец)))
Ахахаха! Очень удобно, игрок просто должен сам себе создать момент! Браво! А ты тогда на кой нужен команде?
Для Русина нужен второй нападающий с фактурой как у Мбокани, чтобы выигрывал силовую и сбрасывал на него мячи. И сильная полузащита.
Я так понимаю, тактическая задумка Хациолы состоит в запутывании соперника, чтобы игроки сами создавали себе моменты, без командной игры. Теперь понятно почему с Александрией каждый бегал как хотел без толковых командных действий.
Звісно шо працювати Русину ще багато, але свою справу в цьому матчі він зробив. Для того, щоб використовувати таких гравців, треба щоб у команди була поставлена гра, а не надіятись лише на індивідуальні якості гравців.
"..Але якщо ти виходиш в команді Динамо ти повинен давати результат"(с)
Так покажи нам свой результат за 2!! года..мы посмотрим внимательно