5 травня 2019 13:28

Полузащитник "Динамо" оценил собственные шансы сыграть еще в нынешнем сезоне

Півзахисник Динамо Міккел Дуелунн в ефірі клубного Youtube-каналу киян розповів про своє відновлення після травми.


"Зараз я вже відчуваю себе дуже добре. Я дуже близький до повернення на поле. Звичайно, пройшло вже дуже багато часу, чесно кажучи, у мене ще ніколи не було такого в кар'єрі, щоб я пропустив стільки часу. Не можу вже дочекатися свого повернення на поле. Зараз я вже тренуюся в повну силу в основній групі і задоволений тим, як все складається.

Я розчарований результатом гри з Олександрією, ми повинні були вигравати цей матч. Зараз все складається не найкращим чином, але у нас попереду ще є матчі, нам потрібно перемагати.

Зрозуміло, у нас ще є шанси на чемпіонство і нам потрібно боротися до кінця. У футболі все можливо. Так, у Шахтаря хороша команда, як і у нас. І в УПЛ є команди, які здатні відібрати очки у донецького клубу. Нам не вдалося сьогодні перемогти, але ми повинні рухатися далі.

Звичайно, коли ви перебуваєте поза футболом більше 5 місяців, дуже складно сказати, що я вже відразу готовий грати. Це питання часу і рішення залишається за головним тренером. Мені потрібно всього лише кілька тренувань. Повторюся, сподіваюся, що зіграю ще в цьому сезоні", – сказав Дуелунн.