4 травня 2019 23:02

Игорь КОСТЮК: "Пока не забили второй мяч, присутствовало напряжение в игре"

Головний тренер «Динамо» U-19 Ігор Костюк прокоментував домашній матч своїх підопічних проти «Олександрії»:


- Виграли 2:1. Була важка гра, але в принципі, моментів біля наших воріт не було. Вони забили один гол, але не реалізували ще кілька моментів. Поки не забили другий м'яч, була присутня напруга у грі. Тому, це була нелегка перемога, але я радий за хлопців, що вони виконують установку на гру, яку ми даємо.


- Що вийшло і не вийшло у команди?


- Не вийшов швидкий перехід: після втрати м'яча повинні були вступити у відбір, у зв'язку з цим у суперника була можливість виходити в контратаки. На щастя, ці атаки не завершувалися забитими голами. Що стосується нас, то потрібно працювати над реалізацією, щоб впевнено вигравати і спокійно грати.


- У моменті з другим забитим м'ячем спрацювала заміна - забив Єгор Глушач, ви задоволені, як футболіст увійшов у гру?


- Єгор вже другий матч виступає за нас. У першому протистоянні в Одесі він добре увійшов у гру і зараз, з урахуванням, що у нас проблеми з гравцями центру поля. Росте гідна заміна і ми на нього розраховуємо. Один момент у нього був - не влучив у ворота, а в другому моменті він забив. Він грає на своїй позиції і радує, що він може виконувати ті функції, які повинні реалізовуватися в обороні і в атаці.


- Ви взяли у «дубля» Владислава Супрягу. Це планова ротація або ви розраховуєте на нього в матчах U-19?


- Це планова ротація, до того ж, Євген Ісаєнко у заявці на матч з «Олександрією» за першу команду.


- На якому етапі відновлення знаходиться Артур Ващишин?


- Він уже ходить без милиць, лікарі дали йому можливість займатися. Думаю, що з початку нового сезону Артур вже почне підготовку до матчів.