4 травня 2019 19:00
26

"Динамо" - "Александрия" 1:1. Отчет о матче. Гола Русина не хватило для победы над командой Шарана

До поєдинку 27-го туру УПЛ проти "Олександрії" "Динамо" підходило, маючи серйозні кадрові проблеми. Фран Соль відновлюється після ушкодження. Беньяміну Вербичу буквально напередодні зробили операцію. Лише недавно повернулися у загальну групу Міккель Дуелунн та Артем Бесєдін. А Денис Гармаш, Томаш Кендзьора та Микита Бурда не могли грати через дискваліфікацію.


Усе це призвело до того, що Олександр Хацкевич випустив з перших хвилин Микиту Кравченка, Артема Шабанова та Георгія Цитаішвілі. А на вістрі атаки мав спробувати свої сили Карлос де Пена.


Уругваєць, який значиться на сайті Прем'єр-ліги італійцем, почав вмикати швидкість зі стартових хвилин. В одній із перших атак Циганков закинув м’яч на хід Карлосу, однак той програв силову боротьбу захиснику. Натомість, чи не перший випад "Олександрії" завершився взяттям воріт. Цуріков прострілив з лівого флангу на партнера, той прокинув далі, і після рикошету Валерій Лучкевич переправив м’яч у сітку воріт "Динамо". Гості вийшли вперед на 8-й хвилині.


Динамівці, звичайно ж, відразу побігли відіграватися. Здобули кілька кутових, але по-справжньому небезпечним вийшов забіг Шепелєва у штрафний майданчик. Володимир отримав передачу, вийшов на ударну позицію, проте не влучив у дальній кут. Крім того, була спроба удару головою від де Пени – також неточно.


Лучкевич, мабуть, в думках почав мріяти і про дубль у ворота "Динамо", але у середині тайму отримав ушкодження. Замість Валерія вийшов Гречишкін. Та і на цьому проблеми "Олександрії" не закінчилися. За кілька хвилин змушений був залишити поле ще і Цуріков. Андрія, який тримався за задню поверхню стегна, замінив Ковалець.


Незважаючи на невеликий зріст де Пени та Циганкова, який час від часу опинявся на позиції форварда, динамівці часто навішували у штрафний майданчик. Одного разу Віктору навіть вдалося пробити головою, проте невдало. З іншими подачами справлялися оборонці команди Володимира Шарана.


Власне, в атаці у "Динамо" у першому таймі був ще один момент, коли Паньків у стрибку впорався зі спробою Кравченка. Але і у свої ворота господарі могли отримати другий гол. Сітало опинився на хорошій позиції, однак пробив повз ворота.


Хацкевичу потрібно було змінювати хід поєдинку, тому після перерви він випустив Шапаренка, знявши Цитаішвілі, котрий вперше вийшов в основі першої команди "Динамо". Микола фактично відразу ж мав нагоду, і лише каркас воріт врятував "Олександрію".


Як би банально це не звучало, а гол і справді назрівав. Кадар головою пробив після навісу Андрієвського зі штрафного – Паньків з другої спроби забрав м’яч. Переломним моментом у грі став вихід Русина на 60-й хвилині. А вже на 65-й він, скориставшись пасом на хід від Циганкова, зрівняв рахунок. Цього разу Паньків уже не врятував свою команду.


У киян залишалося ще півгодини, аби вирвати вольову перемогу у цьому важкому протистоянні. До честі "Олександрії", гості не закрилися на своїй половині поля, а також намагалися організувати контргру. Підопічні Шарана підсіли лише в останні 10 хвилин, коли все ж почали приділяти більше уваги захисту.


І така організована оборона принесла гостям одне очко у Києві. Динамівці ніяк не могли пройти по центру. З навісами майже завжди справлялися захисники, а поодинокі удари здалеку не несли загрози володінням Паньківа. Воротаря "Олександрії" ударом зі штрафного потурбував в останні хвилини лише Циганков. На жаль, повторити гол Мессі у ворота "Ліверпуля" Віктору не вдалося.


Таким чином, "Динамо" втрачає очки, і вже за кілька годин відставання від "Шахтаря" може зрости до 9-ти очок. І за п’ять турів до завершення чемпіонату наздогнати гірників у такій ситуації буде майже неможливо.

Мож, хотя бы, флешмоб замутить - "Осталось матчей до отправки на Минск"?
Все ж, будет поинтереснее "мучения" на поле...))
...осталось. Матчей - 5!
Последнее время когда смотрю игры "Динамо" постоянно возникает ощущение, что это играет дубль. Подспудно ждёшь, когда уже наконец выйдет основа. А основы просто нету...
Нагадаю, що після цього сезону Шахтар стане найтитулованішим клубом України. А тепер питання: - хто в цьому винен ?
Сховати
Ну тут ответ простой - виноват Ахметов :-) С такими финансовыми возможностями "Шахтер" и обязан быть самым титулованным.
Сховати
Paul, тобто рінат успішніший від суркіса, як президент клубу! Факт
Сховати
OoS, под Ахметовым пол Украины. Мы все фактически спонсоры "Шахтера". Даже наше "Динамо" когда платит за аренду стадиона автоматически пополняет казну главного олигарха - счетами за свет, за тепло и т.п. А если у
Так вот, если у Ахметова не хватит денег для того, чтобы побеждать, то он к Роттердаму+ добавит ещё какой-нибудь Копенгаген +++ и мы все оплатим...
Сховати
Paul, але ж ми вигравали чемпіонства! А скільки втратили через незрозумілі призначення на тренерський мостик. Навіть коли він такий багатий і всесильний.
Тобто рижому олігарху і бандиту хватило мізків збудувати успішну бізнес модель, а меншому по розміру олігарху цих мізків нехватило.
Я не зря пропустил матч. Ничего нового на поле не произошло
Круте піке улюбленого клубу продовжується :( Прикро спостерігати за цим :(
Нет надежды впереди...
Насчет тренерского штаба все давно понятно-потому даже и писать не хочется насчет них,а вот какой спрос с игроков?Сезон повален и помимо тренеров надо жестко спросить с "просильщиков",которые осенью ходили к ИМС просить за удобного им тренера.А то Хацкевич уйдет(если не этим летом то зимой),а игроки на своих контрактах и со своим агентом останутся....и как не хотели работать ранее так и не будут хотеть...
Сховати
Ширинкович, вот-вот. Тут многие Цыганкова жалеют, говорят , что ему нужно уходить из этой команды. Но он же первый кто просился за Хуцкевича, если не ошибаюсь, даже слезу пустил.
Це точно. Ходити до власника клубу просити за провального, нездатного тренера - це вершина підлабузництва
Сховати
Валерий ua, да при чем тут это? Если есть возможность оставить тренера, который ничего не требует, не напрягает, еще и в основу всегда ставит, то кто от такого заходит отказаться? Если новый придет, то это значит, что и на тренировках работать придется, ив играх выкладываться. Поэтому чисто по человечески все ясно, никто не хочет напрягаться больше, чем ему нужно, вы бы тоже хотели получить начальника, который от вас ничего не требует и не критикует как бы бы не лажали))
Черговий рівень ДНА , тобто ще один "мінус" поверх в розвитку - відкритий !!! Сардэчна запрашаєм !!!( закликає нас бульбаш)
2 сезона! 2 гребанных сезона в унитаз слить!
2 сезона! 2 гребанных сезона в унитаз слить!