4 травня 2019 15:25

ДЮФЛ. 14-й тур. "Динамо" U-14 дома оказалось сильнее "Сум"

У суботу відбулися календарні поєдинки 14-го туру серед команд вищої ліги ДЮФЛ.


Академічна група «Динамо» U-14 вдома зустрічалася із ФК «Суми».


Для підопічних Олексія Дроценка та Євгена Ястребінського зустріч склалася неоднозначно. Усі голи наша команда забила у другому таймі, у той час, як перший завершився нульовою нічиєю. Дублем відзначився Микита Дзень, ще по голу на свій рахунок записали Максим Зоренко та Назар Балаба.


Перший тайм вийшов трохи зім’ятим та сумбурним. Команда суперника сіла до своїх воріт та щільно грала в обороні. Динамівці ж володіли перевагою та мали достатньо хороших моментів, які вони не реалізували – трохи не вистачало командної швидкості. У перерві тренерський штаб вніс необхідні корективи, і другий тайм вийшов значно кращим за якістю та продуктивністю, про що свідчать забиті м’ячі. Не дивно, що тренери залишилися задоволені другою половиною зустрічі більше, ніж першою.


Спочатку свою команду вивів Зоренко після подачі з флангу. Дзень подвоїв рахунок після флангової атаки та прострілу до штрафного майданчика, а згодом у результаті пресингу наші хлопці змусили помилитися воротаря, і Микита довів рахунок до великого. Балаба ж відзначився після подачі від кутової позначки, встановивши остаточний результат.


Вища ліга ДЮФЛУ. 14-й тур


«Динамо» U-14 – ФК «Суми» U-14 – 4:0 (0:0)


«Динамо»: Косач, Балаба, Сизонюк, Гусєв (Краснов, 60), Білоконь (Прокопенко, 58), Михалів (Кузнецов, 56), Микитюк (Гунявой, 58), Бойченюк (Могилевець, 41), Грохольський (Григораш, 56), Зоренко, Дзень.


Голи: Зоренко (38), Дзень (45, 54), Балаба (68).

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U-14 проведе наступної суботи, 11-го травня, коли вирушить у гості до київського «Локомотива».