3 травня 2019 10:19
10

КДК УЕФА подтвердил правомерность выступлений Жуниора Мораеса за сборную Украины в матчах против Португалии и Люксембурга

Президент ФФУ Андрей Павелко на своей странице в Facebook сообщил о том, что дисциплинарный комитет УЕФА не стал наказывать сборную Украины за натурализацию нападающего "Шахтера" Жуниора Мораеса двумя техническими поражениями в матчах отбора на ЕВРО-2020 против Португалии и Люксембурга.


"Контрольно-дисциплінарний орган УЄФА підтвердив правомірність виступів Жуніора Мораеса за збірну України в матчах з Португалією і Люксембургом! Це перемога Мораеса і всього українського футболу! Ми завжди будемо до останнього захищати національну збірну і її гравців — справжніх патріотів України, і в УЄФА, і в ФІФА. А Жуніор вже довів, що є її патріотом. Адже, в той час, коли чимало футболістів після початку війни на Донбасі покинули Україну, Мораес залишився вірним нашій країні, обравши її новою батьківщиною для своєї сім’ї і зробивши свідомий громадянський вибір на користь нашої держави. Таким чином Жуніор продемонстрував гарний приклад патріотизму для молодого покоління і майбутніх гравців національної збірної! Браво Мораес! Щиро бажаю футболісту успіхів і забитих голів за головну команду України! А вболівальників збірної запрошую підтримати синьо-жовтих у двох найближчих матчах з Сербією і Люксембургом, які відбудуться у Львові на початку червня! Слава Україні", написал Павелко.


Отметим, что на официальном сайте КДК УЕФА информации о решении по "делу Мораеса" на данный момент нет.

занос засчитан
Хотелось бы разобраться, кто так "патриотично" проинформировал Португалию о возможном нарушении по Мораесу? И кто был готов ради сведения личных счётов с Павелко и ФФУ подставить весь украинский футбол.
Сховати
Jew, а что много ума надо зайти в википедию и глянуть что это за новичок такой, а потом заметить что там не совсем 5 лет в украине?)
Сховати
Дід Панас, Ви праві, треба його не більше, ніж шукати "зраду". Ткаий пошук лише переведення стрілок, щоб відвернути увагу від справжніх проблем
Jew, астанавитесь
Цікаво, скільки грошей було завезено за це рішення..
От уже б не заїкався про патріотизм та війну, гидко це читати від такого урконавта як Павєлко
Цікаво , а Павелко теж буде "мирити" Буяльського і мораєса, як колись "помирили" Ярмоленка і Стьопу.???
Те що уникнули "технаря" і втрати 4 балів - це добре, але надалі потрібно 100 разів все провірити і подумати , перш ніж робити такі "натуралізації" і потім нервувати цим суспільство!!!!І взагалі, нащо нам ті натуралізації, коли своїх справжніх УКРАЇНСЬКИХ футболістів є вдосталь( потрібно тільки правильно розкрити їх потенціал)!!
Выдох.
Слава богу! Но от Мораеса в сборной надо избавиться, он только портит атмосферу и мешает общему делу!