22 квітня 2019 15:17
7

Константин АНДРИЮК: "После победы Зеленского может измениться президент ФФУ"

Костянтин Андріюк, колишній ведучий шоу «ТаТоТаке», висловив свою думку щодо виборів президента України, на яких переміг Володимир Зеленський.


"У мене є припущення, що після перемоги Зе може змінитися президент ФФУ. За точнісінько таким же сценарієм, як це було із Коньковим. В мене є неофіційна інформація, що Коньков подав у відставку не з власної волі. А йому так би мовити "зробили пропозицію, від якої він не зміг відмовитися".


Тепер є підозра, бумеранг долі може долетіти і до Павелка. Ми ж прекрасно розуміємо, чому гальмуються розслідування НАБУ із заводом штучної трави та по офшорах ФФУ. Бо є така штука, як статус голови бюджетного комітету ВР і особи, яка входить в близьке коло Порошенка.


Тепер коло розірване, політичного даху вже немає. І ці розслідування НАБУ можуть спокійно прискоритись. Тому будьте готові до захопливих історій в українському футболі у найближчі місяці", - сказав він.

"Смениться", не "измениться". "Измениться" значит, что Павелко останется, но станет другим каким-то.
Якби ж то розірвано... Ще є порох у порохівницях
Рано радієте. Нового виберуть після того, як він поцілує в ср*ку Ахметова.
Думаю будет зависеть от дела по Мораесу - если проиграем то слетит. А нет - то еще подержится, может даже до конца срока. Понятно что Суркисы при Бене будут себя лучше чувствовать и натиск усилят, но этому всему нужно время.
Сховати
Дід Панас, Ох как бы история с мораесом не была заделана под смену власти и всё там будет норм!
Та навряд ли, павелко такая нерпа, что уже наверное к Бене сто раз летал.
за павелком ніхто не заплаче,хіба шахтар