20 квітня 2019 17:47

"Манчестер Сити" - "Тоттенхэм". Как сыграл Зинченко?

Манчестер Сіті помстився Тоттенгему за прикру поразку у чвертьфіналі Ліги Чемпіонів. Містяни мінімально здолали лондонців в матчі АПЛ. Олександр Зінченко зіграв повний матч.


Українець тільки-но відновився від травми і Пеп Гвардіола одразу поставив його у стартовий склад на поєдинок із Тоттенгемом. Зінченко провів досить непоганий матч, про що й свідчить оцінка 6.7 від популярного статистичного порталу WhoScored.




Українець добре відпрацював на оборону - з його флангу майже не надходила небезпека з боку Тоттенгема. Трошки гірше Олександр діяв у атаку: мало забігав по флангу, не було типових зміщень в центр. Було помітно, що він ще не повністю готовий фізично. Варто додати, що на лівому фланзі атаки Містян у цьому поєдинку грав Рахім Стерлінг, який традиційно мало обігрується з крайніми захисниками, а більше бере гру на себе. Та англієць у цій зустрічі зіграв дуже невиразно, за що й отримав найнижчу оцінку серед гравців стартового складу - 6.2.


Найвищий бал віддали Бернарду Сілві, який був двигуном своєї команди в атаці. Саме португалець виконав прекрасний навіс на Агуеро, коли той віддав результативну передачу Фодену. А ще Сілва добре допомагав партнерам у захисті.