20 квітня 2019 11:10

Валерий ЛУЧКЕВИЧ: "Ребята из "Стандарда" говорят, что у нас хорошая страна, но дороги - ужасные"

У новому випуску Футбольного на голову Володимир Звєров перевіряв футбольні знання футболіста Олександрії Валерія Лучкевича.


- Найяскравіша згадка про Маркевича? Мій дебют з Карпатами. Я відіграв 89 хвилин. Мене на останніх хвилинах замінив Федецький. Вболівальники кричали моє ім’я. Це незабутні емоції. Тоді сам Маркевич говорив, що я виправдав його довіру. Мені було дуже приємно.


Мій найкращий матч? На мою думку, це другий тайм проти запорізького Металурга. Тоді рахунок був 0:0. Перший тайм я погано відіграв, а в другому таймі в мене в голові була думка, що я можу змінити рахунок. Мені Калініч віддав розрізну передачу і я в дальний кут забив м’яч.


Коли я тільки перейшов в Стандарді, спілкувався з хлопцями. Вони мені кажуть, у вас хороша країна. Але дороги – жахливі! Вони прилетіли в Дніпро. А звідти – до Полтави, близько 200 кілометрів. Ми, кажуть, їхали близько 5 годин. Постійно тебе трясе.


Максимальна швидкість, яку я розвивав? Десь в районі 32-33 кілометри на годину. У Дніпрі були хлопці, у яких була краща швидкість.