17 квітня 2019 18:55

Экс-игрок "Львова" продолжит карьеру во второлиговом "Подолье"

Хмельницьке «Поділля» підписало контракт до завершення року з 24-річним захисником Семеном Даценком. Останнім клубом новачка хмельничан був клуб Прем’єр-ліги ФК «Львів».


Семен Даценко є вихованцем харківського «Металіста», за який грав у дитячо-юнацькій лізі. А в 2012 році дебютував у професійному футболі, граючи за ФК «Олександрію» в молодіжній першості. Вже в 2013 році захисник провів свій перший матч в Прем’єр-лізі в складі сімферопольської «Таврії». Виступав і за ФК «Маріуполь», і за «Металіст», і за «Інгулець».


У 2018 році Даценко, якому в травні виповниться 25 років, став гравцем ФК «Львів». Зіграв чотири матчі за дублюючий склад, та був у заявці на один матч Прем’єр-ліги та Кубку України. У 2014 році викликався до табору збірної України U-21.


Дебютувати в складі «Поділля» Семен Даценко може вже цієї п’ятниці, 19 квітня, коли хмельничани в рідних стінах прийматимуть ФК «Калуш», команду, яку два тижні тому обігрували з рахунком 2:1. До речі, Даценко у квітні минулого року провів за «Калуш» один матч у першості серед аматорів.