15 квітня 2019 10:44
6

Шаран о Яремчуке: "Очень удивлен, как "Динамо" могло упустить такого игрока"

Главный тренер "Александрии" Владимир Шаран похвалил Романа Яремчука и вспомнил работу с этим нападающим.

- Когда он попал в нашу команду, то подумал, что приехал в маленький городок и, видимо, сразу не понял, что от него буду требовать. Мы видели, что он не очень активно шел в борьбу, в единоборства.

Мы обратили его внимание на это. Кроме того, подтянули физические кондиции. Он понял наши требования, ощутил доверие с нашей стороны. И футболист прибавил, был виден его потенциал.


Очень удивлен, как "Динамо" могло упустить такого игрока. Я был уверен и говорил об этом Яремчуку, что он футболист очень хорошего уровня.


Я хотел, чтобы он остался еще на полгода. Если бы он остался, то и нам бы помог и стал бы еще лучше играть, - сказал Шаран в эфире программы "Профутбол".

Да что в нем такого? За сборную толку от него ноль,да и в клубе не часто стреляет.
Крім того ,доповнючи свій пост нижче, скільки Яремчуку шансів давали в Динамо (!) і скільки він гольових моментів запоров( !!!!). Якщо я не помиляюсь - жодного голу не забив ( аля Саша Гладкий)..Так само і в збірній ...скільми моментів мав і нуль забитих голів за 5-6 ігор..А Бесєдін за дві - три гри 2 голи...( може в цифрах і помилився лєнь в гуглі копатися , але суть така ж..)
Думаю нічого такого екстраординарного в цьому гравцеві немає....Те що він інколи забиває в Бельгії , так і той самий Безус там тіпа " фейєрить" ..А ось ,що той Яремчук , що той Безус показали своїми виступами у збірній ми вже побачили в останніх матчах...Те , що у нас біда з форвардами ,які мають СПРАВЖНІЙ українській паспорт , як наслідок натуралізація Мораєса , зумивило Шевченка викликати до збірної того ж таки бразило-українція і Яремчука.Був би у нас форварт типу Шеви чи Реброва, Яремчука ми й близько в збірній не побачили..А так на "без рыбье и рак рыба"...
А чему удивляться, если такие тренера во главе с победителем всех турниров Хацкевичем? Сейчас столько интересных ребят в клубе, но нужен толковый главный тренер с профессиональными помощниками. Какой тренер с форвардами Шацких, чему он может научить? Вечно руки в карманах, что-то пересчитывает там.
До Яремчука не знайщли підхід тренери Динамо, це поза сумнівом. Не змогли достукатися до нього, на відміну від Шарана. Або ж Яремчук був твердо націлений грати лише у Західній Європі. В Динамо він просто філонив, за право грати в основі не боровся. Сам про це потім в інтерв'ю говорив. То який сенс був його тримати?
Триумвірат ГТ ДК :
- Яремчук, це той який Іване!?
- Тоді так !
- Романе, ми такого не знаємо!?
- Назарія знаємо і слухаємо його пісні.
З гучномовця радіоприймача чутно шлягер:
- Червону руту, не шукай вечорами ...

Завіса ...
xD