14 квітня 2019 08:16

Тренер "Львова": "Удаление наших игроков? Это все на усмотрение арбитра"

Виконуючий обов’язки головного тренера ПФК «Львів» Тарас Гребенюк прокоментував поразку «синьо-золотих левів» у матчі 24-го туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги від «Олександрії».

«Нам довелося перебудовувати командну гру на матч з «Олександрією», у нас є певні кадрові проблеми. Тим більше, що хлопці, які є, повинні отримувати свій шанс. Повинні показувати себе. Тому і Вісенте грав зі старту справа, і Володимир Адамюк діяв в центрі, і Сергій Борзенко працював в опорній зоні. Подивимося, яка ситуація буде перед наступною грою із луганською «Зорею».

При тому, що по ходу матчу ми перебудовувалися кілька разів і грали за іншою тактичною схемою, вважаю, мали можливості здобути позитивний результат.

Вилучення Ліпе і Приймака? Щойно говорив з Ліпе, він сказав, що не відмахувався від гравця в епізоді з другою жовтою карткою. Що стосується Владислава Приймака, то, вважаю, потрібно вміти контролювати свої емоції, як би не було важко на футбольному полі. Але це все – на розсуд арбітра.

У нас з самого початку була інша ігрова схема. І, на жаль, не так швидко все зміни приживаються та успішно реалізовуються на футбольному полі. Потрібно трохи більше часу, щоб команда якісно перебудовувалася під час переходів з оборони в атаку та навпаки», – зазначив після матчу Тарас Гребенюк.