13 квітня 2019 14:49

ДЮФЛ. 12-й тур. "Динамо" U-16 на выезде минимально победило ДЮФШ "Ворскла"

У 12-му турі вищої ліги ДЮФЛ академічна група «Динамо» U-16 під керівництвом Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка вирушила у гості до Полтави, де зустрілася із місцевою ДЮФШ «Ворскла».

З перших хвилин гості нав’язали боротьбу супернику – загрози воротам полтавчан виникали регулярно, і воротарю «Ворскли» доводилося демонструвати чудову реакцію. Спочатку він впорався з хорошим ударом Попова та добиванням Осадця, ще через кілька хвилин той же Осадець пробивав у площину, здавалося, м’ячу було нікуди діватися, але голкіпер знову на висоті. А між цими моментами ще Міщенко у ході чергової атаки влучив у праву стійку.


Впоравшись зі стартовим натиском динамівців, господарі на певний час відсунули гру від власних воріт, провівши кілька атак, але ненадовго. Кияни з новими силами пішли вперед, і полтавчанам, які не встиггали за суперником, не залишалося нічого іншого, окрім, як фолити. Так, в одному з епізодів травму отримав Міщенко та був змушений достроково залишити поле, а згодом захисники збили у влсному штрафному майданчику Попова – пенальті чітко реалізував капітан Антон Боль.

Наприкінці тайму на подачу від кутової позначки підключився Боль, господарі відбилися, а Попов, до якого відскочив м’яч, не зміг, як слід, по ньому влучити, щоб змкнути праву стійку.


Після перерви на полі було багато боротьби, гра, переважно, проходила у середині поля, і до серйозних загроз воротам обох команд справа до певного часу не доходила. Нарешті, киянам вдалася перспективна атака, яку завершував Осадець, але наш гравець пробив дуже неточно.Ближче до середини тайму гості перемістили гру на чужу половину поля, але Попову, Скрипнику та Березанському трохи не вистачало влучності та удачі.

У відповідь полтавчани виконали кілька стандартів, але вигоди вони їм не принесли. Біля протилежних воріт простріл Скрипника було заблоковано, а розіграш кутового завершився перехопленням. Ще головою у напрямку воріт пробивав Малиш, але неточно, прострілював зліва Урсолов, але на передачу ніхто із партнерів не відгукнувся. Таким чином, і одного забитого м’яча нашій команді вистачило для перемоги.


Вища ліга ДЮФЛУ. 12-й тур


ДЮФШ «Ворскла» U-16 - «Динамо» U-16 – 0:1 (0:1)

«Динамо»: 35. Ігнатенко, 28. Король, 4. Боль (к), 11. Єгоров, 12. Баранюк, 8. Березанський, 17. Хрипчук (30. Малиш, 60), 5. Скрипник, 27. Осадець, 23. Міщенко (20. Урсолов, 20),7. Попов.

Гол: Боль (20, з пен.)


Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U-16 проведе у середу, 17-го квітня, коли в рамках матчу 15-го туру вирушить у гості до київської ДЮСШ-15.