8 квітня 2019 16:47

Николай МИХАЙЛЕНКО: "В моем голе большая заслуга Шулянского. Он отдал замечательный пас"

Автор четвертого м’яча у ворота луцької «Волині» Микола Михайленко поділився враженнями від перемоги над луцькою «Волинню»:


- Команда «Волині» завжди б’ється до кінця, з ними важко грати. Ми хотіли забити швидкий м’яч, але трохи не вийшло. Після того, як нарешті вийшли вперед, гра пішла легше, з’явилася впевненість. Надалі тренери попросили нас, щоб ми більше грали через фланги, у результаті збільшилася кількість небезпечних подач до штрафного майданчика та гострих передач, що і дало результат.


- До перерви суперник мав пару хороших моментів, як би склалася гра, якби вони їх реалізували?

- Тренери нам завжди кажуть, що незалежно від того, як складається матч, ми маємо показувати свою гру. Напевне, якби вони забили, поєдинок склався б по-іншому. Думаю, ми зробимо висновки, щоб більше не припускатися такикх помилок.


- Розкажіть про свій забитий мяч, як вдалося переграти воротаря?

- У тому моменті велика заслуга Артема Шулянського: він віддав мені пас точно у ногу, мені лише залишалося просто добре прийняти м’яч. Бачив, що голкіпер вийшов з воріт, «прибрав» його та забив. Словом, був чудовий пас, велика вдячність Артему за неї.


- Чи важко грати двічі на тиждень?

- До всього звикаєш, думаю, це добре: чим більше ігор, тим більшим буде прогрес. Тож, для нас навпаки краще більше грати. Ми втягнулися у цей режим, і вже не важко.


- Чого очікуєте від наступного виїзного поєдиинку з «Чорноморцем»?

- Будемо готуватися, насамперед, потрібно добре відновитися, адже пауза між двома іграми маленька, але усі хлопці професіонали. Готуємося до бойової гри, адже в Одесі теж непроста команда.