6 квітня 2019 22:50

ПФК "Львов" столкнулся с кадровыми проблемами перед матчем с "Зарей"

ПФК «Львів» не лише інтенсивно готується до відповідального матчу, яким стане недільний поєдинок 1/4 фіналу Кубка України із луганською «Зорею», але й вшановує своїх лідерів.


На тренування «синьо-золотих левів» у Мурованому завітав генеральний директор клубу Андрій Паньків, який вручив захиснику Володимиру Адамюку символічну футболку із цифрою 100. Матч «Львова» із «Маріуполем» став саме сотим для футболіста у межах вищого футбольного дивізіону країни.


Незважаючи на прикру поразку від «Маріуполя» у чемпіонаті, львів’яни вже відкинули усі негативні емоції і максимально налаштовуються на важливий кубковий поєдинок із «Зорею», який може відкрити клубу шлях до півфіналу турніру.


Юрій Бакалов не зможе розраховувати у цьому поєдинку на півзахисника Сабіно, який отримав травму в останній календарній грі команди в УПЛ. Хавбек Жонатан також працює індивідуально, продовжуючи відновлення після пошкодження у спарингу з тернопільською «Нивою». Тому у тренувальному процесі головної команди задіяні п’ять виконавців дублюючого складу, які мають шанс опинитися в заявці на кубкову гру: Віталій Микитин, Юрій Іваночко, Андрій Вичіжанін, Дмитро Пентелейчук та Назарій Нич.


Нагадаємо, матч «Львів» – «Зоря» відбудеться 7 квітня о 14:00 на стадіоні «Україна» у Львові і транслюватиметься на телеканалі «Футбол 2».