5 квітня 2019 18:30
1

Юрий БАКАЛОВ: "На международную арену можно пробиться и через успешное выступление в розыгрыше Кубка Украины"

Головний тренер ФК «Львів» Юрій Бакалов прокоментував офіційному сайту ФФУ підготовку його підопічних до кубкового протистояння із «Зорею»:


- У чвертьфіналі нам дістався дуже серйозний опонент. Луганчани зараз на ходу й доводять, що їм до снаги грати на рівних навіть із грандами українського футболу. І щоби дати бій підопічним Юрія Вернидуба, треба не тільки зіграти через «не можу», а й продемонструвати свої найкращі ігрові якості. Тим паче, що в кубковому турнірі вже немає права на помилку, бо той, хто програє, вибуває з боротьби за почесний приз.


На жаль, в останньому календарному матчі Прем'єр-ліги ми в рідних стінах поступилися «Маріуполю», неприємно здивувавши великою кількістю огріхів, передусім, в обороні, це навіть для мене стало несподіванкою. До речі, аналізуючи виступ цього сезону, констатуєш, що свої кращі поєдинки ми провели в гостях. Можливо, вдома на перешкоді ставало надмірне бажання потішити своїх уболівальників видовищними комбінаціями й результативною грою. Але сподіваюся, що після поразки від маріупольців ми ефективно попрацювали над прорахунками й у неділю зуміємо реабілітуватися перед своїми фанами, яких я запрошую підтримати нас у важкому поєдинку із «Зорею». Тим паче, що на міжнародну арену можна пробитися й через успішний виступ в розіграші Кубка України.

Дерзайте, может выгорит!