4 квітня 2019 19:39
1

Как ультрас "Шахтера" относятся к переходу Ракицкого в Россию?

Не так давно Ярослав Ракицький прийняв рішення перейти до пітерського "Зеніту". Тим самим футболіст ошелешив мало не всіх прихильників футболу в Україні.


Footballhub поспілкувався із активним футбольним вболівальником "Шахтаря" Віталієм. І ось, що він вважає з приводу переходу Ярослава Ракицького до "Зеніту":


"Звісно що негативно поставилися! Але давайте згадаємо, що вся Україна писала в соцмережах: "Ярик, чемодан, вокзал, Россия!" Ну ось він, власне кажучи, зробив те, що писали в інтернеті. Тут ще є такий аспект. У нього є татуювання, присвячені Донецьку. Він завжди казав, що він донеччанин душею. Зараз клуб переживає не найкращі свої часи, а він бере і в цей час переїжджає до іншого клубу.


Ну значить була просто показуха, коли він називав себе справжнім донеччанином. Коли робив татуювання, присвячені Донецьку. Значить він просто був черговим гравцем, який сьогодні прийшов, пограв і завтра пішов в інший клуб. Він, значить, така людина, що просто любить поговорити, і нічого більше. Я думаю, що він також розумів, що не потрапить більше в збірну, коли переходив до "Зеніту", переїжджав у Росію. Хай як там не було, але він зробив це хоча б чесно, а не лицемірно. Якщо не подобається йому Україна, то він поїхав до Росії і цим самим відмовився від збірної. Він хоча б не лицемірно тримає руку біля серця, коли грає гімн України.


Звісно, таким людям не місце в збірній! Тому що іде війна з Росією, наше місто окуповане. Російська армія окупувала Донецьк, вона його знищує вже п’ятий рік, і невідомо скільки ще буде знищувати! І нині під час війни наші футболісти їдуть в Росію. Я думаю, що вони їдуть свідомо, і вони прекрасно розуміють, які будуть наслідки. Як постраждає їхня репутація, їхня професійна майбутня кар’єра. Ну хоча б це чесно, ніж жити тут і не любити нашу країну.


Так, ми в Твіттері писали, що: Ярік, вибір не схвалюємо, але дякуємо за нічні прибори, спальники, все інше. Потім твіт було видалено. Відповім коротко, якби там не було, він був гравцем донецького "Шахтаря", і ми не хочемо йому робити гірше в новій, хай і поганій, країні", - сказав Віталій.


Чудовий текст.