4 квітня 2019 17:30
14

Порошенко вызвал Зеленского в медпункт НСК "Олимпийский" на медэкспертизу

Петро Порошенко завтра, 5 квітня, о 9 годині ранку, чекає на Володимира Зеленського у медичному пункті НСК «Олімпійський», який Зеленський сам обрав для проведення дебатів.


Про це під час брифінгу штабу Петра Порошенка, який транслював телеканал ZIK, заявив спікер штабу Олег Медведєв.


Він зазначив, що штаб Петра Порошенка і сам Президент готові зустрічатися з Володимиром Зеленським на будь-яких зручних для нього майданчиках.


«Петро Порошенко завтра, о 9 годині ранку, чекає на Володимира Зеленського у медичному пункті НСК «Олімпійський», який Зеленський сам обрав для проведення дебатів», - заявив Олег Медведєв.


З його слів, саме там повинна відбутися здача усіх необхідних аналізів кандидатами у президенти, зокрема аналізу щодо вживання алкоголю та наркотичних речовин.


«Це, звичайно, має бути незалежна експертиза сертифікованих лабораторій. Фактично, результати, які дадуть ці аналізи, напевно, теж є важливими для виборців. Всі мають право знати і це. Тож, Володимире Олександровичу, Петро Олексійович чекає на вас завтра», - зазначив спікер штабу Петра Порошенка.


Крім того, він зауважив, що за медичними правилами, усі аналізи належить здавати зранку. Тому було обрано саме 9 годину ранку.


Як повідомлялось раніше, Володимир Зеленський записав ролик, у якому заявив, що погоджується на дебати із Петром Порошенком, однак висловив низку вимог. Найперша – це має відбуватись на стадіоні НСК «Олімпійський».


У свою чергу, Петро Порошенко підкреслив, що «дебати можуть відбутися на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах», але він готовий провести дебати з Володимиром Зеленським на НСК «Олімпійський».


Главное,чтобы ЗЕ, при виде Соколовой,которая предположительно,будет его ловить,после того,как он отказался давать ей интервью,нам поле не обосцал.Матчи у нас важные предстоят.
Сховати
Tsar, свинину уважаешь)))))
Сховати
fcdk, а до я тоже уважаю свинину...на сковородке
fcdk, *Уважаешь* не совсем подходящее слово применительно к свинине.
*Нравится*-вот то,подходящее слово.Так вот,мне нравится шашлык из свинины,свинина в кисло-сладком соусе,свиная запеченая рулька (голонка,айсбайн) и т.п. Единственное,что мне не нравится,так это любой фаст-фуд,да и любая уличная дешёвая еда-отравиться можно.Я бы не рисковал.Хорошая,правильно выдержанная в маринаде,свиная отбивная-вот мой выбор.
свинорыл хочет в туалете дебатировать?
А зачем вообще те дебаты нужны че то не пойму?
Яким боком ця інформація відноситься до Динамо чи спорту взагалі??? Чи динамоманія переходить в політикоманію???
Сховати
Фанат, НСК Олимпийский - это спорткомплекс)) Вот таким боком и относится к спорту)
Сховати
Eternityoflife, то чому ані слова тут..... ну скажемо о концертах які регулярно відбуваються на НСК?
Сховати
MrGibson, это уже вопрос к модераторам сайта)
Сховати
Eternityoflife, так я його і задав!)
Фанат, так тогда и разные другие соревнования нужно осветлять, по легкой атлетике например
Впрочем, уже не важно. Зе, как и предполагалось, слился.
Зеля придет лысым с вырванными ногтями.